Beşiktaş, Adebayor'la Anlaştı İddiası!

Emre Arslan

Cezalı
adebayor.jpg

Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre; Siyah beyazlı yönetim oyuncuyla 1.5 yıllık bir sözleşme yapacak.

Haberin detaylarında Adebayor'un transferinin Salı gününe kadar tamamlanmasının beklendiği ifade edilirken oyuncunun da 1.5 yıllık süre içerisinde Beşiktaş'tan 3.5 milyon euro alacağı öne sürüldü.

8 aydır serbest statüde bulunan Adebayor, son olarak Crystal Palace'da forma giymişti. Togolu futbolcu son olarak Afrika Kupası'nda milli takımıyla boy göstermiş ve hakkındaki transfer iddiaları artmıştı.

Gelsin artık her tansfer döneminde ismini duymaktan biktim

sent by note 7 #fireinthehole

Gelsin de iyice 30 yaş üstü takım olsunlar.
3 sene önceki yapılanmalarından eder kalmadı.
Güzel güzel.
Seneye ihtiyarlar ile 3.bile olamazlar.
Bu senede hakem desteği devam etmese şampiyon olamazlar

SARI-KIRMIZI!

Makul bir ücret ile denenmesi gayet mantıklı..etoo dan 3 yada 4 yas küçük diye biliyorum.garanti değil performansa gore sozlesme yapilirsa bize bile gelmesini cok isterim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adebayor mu kaldı

Sent from my MI 5 using Tapatalk

İstanbul gecelerin de iş yapar daha 32 yaşında

Mantıklı falan değil tamamen menajer transferi. 1 senedir iyice komisyon transferine döndü Bjk. Bu kadar iyi giderken batırdılar.

Bu sene şampiyonluk gelmezse kaos başlar Bjkde. 33 yaşında ve 3 senedir doğru-dürüst oynamadı adam.

Adebayor sadece isim olarak doğru transfer vereceği katkı ise çok sınırlı olur

Babel-Adebayor-Quaresma hücum üçlüsü

Arkalarında Atiba

solda Adriano sağda Gökhan G

Huzur evine döndü iyice takım

Başlarında Şenol hoca olmasa iyi olmuş derdim de şenol oynatabilir bunu belli olmaz. Transfer gerçekleşmezse daha iyi olur.

İyi ama tembel topçu

Şenol hodza sayesinde başarılı olabilir

Fenerbahce Arsenal macinda gönülleri feth etmis bir topcu.

demba ba yı almamıslarmıydı bunlar

Oha 33 yasindaymis Adebayor. Ben 31 falan saniyordum. Insallah gelir, cok buyuk kazik olur kargalara. 2-3 gol atarsa atar, gerisini sakat gecirir. Zaten ailesi de sorunlu. Kafa olarak da rahat oynayamaz yani.

Böyle kariyerli adamlardan hiç bir zaman zarar görmez. Beşiktaş bizim zamanında devre arası necati yi almamız gibi bir transfer yapmış.
Adebayor hep eleştiri konusu oldu nere gitse burda bir kaç gol atsın taraftarıda arkasına alsın baya faydali olur.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt