- 9 Temmuz 2011
- 34.153
- 29.128
- 2.533
Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın 15 Ocak'a kadar UEFA'dan borçsuzluk yazısı alması gerekiyor. 15 milyon Euro’ya ihtiyacı var. 30 Mayıs'a kadar da 50 milyon Euro’ya ihtiyacı var. Bankalarla görüşeceğiz. En kötü ihtimalle yönetim olarak biz karşılayacağız."
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın kasasında şu anda 10 milyon TL para var. Biz geldiğimizde kasada 90 milyon TL vardı."
Beşiktaş Bankalar Birliği'nden çıkacak mı?
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş Bankalar Birliği'nden çıkamadığı takdirde bu durumdan kurtulamayız. Faiz ödemekten ana para ödenemiyor. Buradan çıkmanın iki yolu var. Bir tanesi gayrımenkul projesi. Beşiktaş'ın Akatlar'da spor salonu var. Onu başka bir yere taşıyacağız. Etiler'deki o arsa çok değerli. O proje Beşiktaş'ın kurtuluş reçetesi olacak. O arsayı satmayacağız, geliştireceğiz. Beşiktaş'ın mülkü değil ama üst hakkı var. Salon için finansman ayırmanın mantığı yok. Galatasaray, Anadolu Efes yeni yapılan salonda oynuyor. Beşiktaş da orada oynayabilir."
-Ocak ayında transfer olacak mı?
Hüseyin Yücel: "Bu takımın kesinlikle takviyeye ihtiyacı var ama ocakta transfer çok zor. 2-3 takviye kesinlikle yapılacak. Kiralama yöntemiyle eksik bölgelerimize takviye yapacağız. Bazı oyuncularla da yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı yapacağız."
Hüseyin Yücel: "Gönlümden geçen Salah'ı getirmek. Bu benim hayalim."
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ı bekleyen bir sürü problem vardı. Eğer bizler de istifa etseydik, Beşiktaş'a kayyum atamaya kadar giderdi bu iş. Çok ciddi sonuçları olurdu. Arkadaşlarla bırakmama ve kaldığımız yerden devam etme kararı aldık."
Hüseyin Yücel: "Musrati'ye Arabistan tarafından teklif getirebilecek bir menajerle görüştüm geçen hafta. Dönecek, bakalım."
TRT Spor
Son düzenleme: