Beşiktaş, Bernard Transferinde Sona Yaklaştı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1523978372936.webp

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusu Bernard ile anlaşmaya çok yaklaştı.

Beşiktaş, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek adına transfer çalışmalarını yürütüyor.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek Bernard'ın transferinde sona yaklaştı. Siyah beyazlıların, Talisca ve Quaresma'nın ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak bu transfer hamlesinde bulunduğu kaydedildi.

Hem 10 numara pozisyonunda, hem de her iki kanatta da forma giyebilen Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve tarafların yıllık 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık ön anlaşmaya vardığı kaydedildi.

15 kez Brezilya Milli Takımı formasını giyen Bernard, bu sezon Shakhtar Donetsk formasıyla 29 maça çıktı ve 10 gol attı.

Goal

Cok cok iyi transfer. Talisca’dan iyi olur bence.

Quaresma’nin gitmesi muhabbetinin asli astari var mi?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Once alsınlar da sonra konuşuruz.

sent via GSC

Anca yillik 3m ve minimum 2m imza parasi verirsen Turkiye'ye gelir

Bernard'ın Milanla ön protokol yaptığı haberleri de vardı bugün okumuştum daha.

Hadi lan. Çok iyi adam. Umarım gerçekleşmez.

Daha beşiktaş'ın şampiyonlar liginde olacağı garantisi bile yok bu sebeple transferler için konuşmak erken ama CL bileti alan takımlar biraz da para gömerse alabilir beşiktaş UEFA'ya giderse gelmesine ihtimal bile yok

Neyi tuzlu bu adamın beleşe geliyo işte. İnş fakr haberdir. Bonservissiz bi biz alamıyoruz anlamadım bu işi

Bernard kalitesinde bir oyuncunun sadece bonservis bedeli 15 milyon euro'dan baslar. Sunlar Bernard'i alirsa kahrolurum.

Herif 1.20 ama futbolu 1.90.​

Umarim bizimkiler uyumaz, artik boyle sozlesmesi biten futbolculara saldirmak lazim.

Alırlarsa mükemmel transfer böyle adamlar bize yakışır ama Uefa kararını beklemek zorundayız...

İnanmıyorum.

20'li yaslarda bonservisi elinde olan bir oyuncu'nun kolay kolay Türkiye ligine gelecegini zannetmiyorum

Daha önce konoplyanka konusunda bjk ile yaristik bonservisi elinde oldugu icin ama avrupa'da oynamayi tercih etti dogal olarak

Geri
Üst Alt