Beşiktaş Derbi Faturasını Ağır Ödedi

Biz kalan maclarda 3puan alalim ben buna bile raziyim ve farkli yenilgiler almayalim :)

Aslinda bizim oyuncular iyi bir yaz tatili hakediyorlar, yazik cocuklar gece gunduz top kosturuyor :D

Gökhan Töre'yi ekeleyin. Sırtından kurşun yemiş gece barda. oynamaz herhalde hemen

Asıl karaktersiz bunlarmış. Korkup hemen yattılar abilerinin altına, yağladılar balladılar gönderdiler. Yiğido fener gibi acıyıp tatava yapmaz. Çok güzel oldu

wat u on aboot hluesy

i am tired of wathcing wretced team, isnt another thing for answer to?

What you mean about hluesy? Try to spelling someone else`s name, especially guys you do not know!

Thats not how we show respect to someone we dont know, try to be more careful next time!

Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe derbisinden sonra bir gece kulübünde eğlenen ve silahlı saldırıya uğrayan Gökhan Töre ile bu mekanda bulunan Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei ve Veli'ye eşit miktarda para cezası verme kararı aldı.

Siyah-Beyazlı yöneticiler ayrım yapmadan her futbolcuya aynı para cezasını vereceklerini belirttiler. Rakam henüz açıklanmazken, profesyonel bir çalışan ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, konuyla ilgili açıklamada bulunurken "Kadro dışı kararı yok şu anda. Yaşamın doğal ilerleyişi içerisinde bu tür şeyler var. Bu bir şanssızlık ama futbolcular profesyonel çalışanlarımızdır. Üzerlerine düşen görevi yapmalılardır" dedi.

Bilic'in "oyuncularımızın arkasındayız" yorumunu değerlendiren Çebi, "Sayın Bilic'in bu konuda söylemiş olduğunu ilk kez duyuyorum. Tabii ki futbolcularımızın arkasındayız ama bu kulübün de bir disiplin yönetmeliği var. Bunu görmezden gelemez kimse. Transfer konusunda görüşümüzü değitşirmez" şeklinde konuştu.

Çebi son olarak, "Bazen 1 müsibet, bin nasihattan daha iyidir. Bu bir ders olur. bundan ders çıkarmalarını ümit ediyoruz. Bazen kötü olaylar hayırlara vesile olabilir. Ben çocuklarımızın hata yaptıklarını görmüş olduklarını düşünüyorum" dedi.

Belli birsey para cezasi verecekleri. Kadro disi biraksalar PAF takimi ile maclara cikmalari gerekirdi :asd:

Ceza vermeye totolari yemez.

Geri
Üst Alt