Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Nasıl Bitsin?

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Nasıl Bitsin?

• Fenerbahçe kazansın

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    35
Emre ve Volkan ilk yarıda kırmızı kart görsün, BJK 6-0 kazansın; sonra biz de BJK ı 4-0 yenelim!...

2 takımda oyuncu değişikliği yapsın aynı anda ve 6 yabancıyla oynasınlar.Nolur o zaman :)

Beşiktaş kazansın bence. Şu Fener'den nefret ediyorum.

Beşiktaş kazansın. Şampiyon olabileceklerini düşünmüyorum. Fenerbahçe şike, fedarasyon gibi faktörlerle son haftalara kadar iddiasını sürdürür. Olası teknik direktör değişikliğine kadar fb'nin gerisine düşmemek gerekli.

beşiktaş alsın ki fener krize girsin,beşiktaşın ilerleyen haftalar da çok puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Karşılıklı kırmızı olur , ,
Oğuzhan kırmızı görür , kırmızı gördüğü pozisyondan sonra kavga çıkar ,
ersanda kırmızı görebilir ama daha büyük ihtimal penaltı yaptırabilir ,
fenerde Caner'in kırmızısı var iki sarı karttan ama en azından birisi direkt kırmızılık olacak , yine saha içi karışacak ,
emre b.'nun galiz küfürleri ekrana yansıyacak ,
Maçın bitiş düdüğüyle beraber seyirci sahaya dalsın hakemlere ve fenerli oyunculara saldırsınlar ,
maçtan sonra karşılıklı sert bildiriler yayınlasınlar kan gövdeyi götürsün kısaca !

;(

Senay - Hayat Bayram Olsa - YouTube

Son birkaç sene içerisinde en az fener nefretim kadar bjk nefretim de var. En akıllısının beynine şey edeyim. Yiyin birbirinizi daimi ezikler

Fener yenilsin yaw. Beşiktaş zaten şampiyon olamaz üç hafta daha şampiyonluklarını ilan etsinler yeter onlara.

Berabere biten bol kırmızı kartlı, olaylı bir derbi olsun!

2-2

5 kirmizi kart, Volkan'a ayi gibi oldugu için 3 sene hapis cezasi

brb

Geri
Üst Alt