Haber Beşiktaş, Gökhan Sazdağı Transferi İçin Anlaşma Sağladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1757509012895.webp

Beşiktaş ve Kayserispor, Gökhan Sazdağı'nın transferi için anlaşmaya vardı. İki kulüp, 30 yaşındaki sağ bek için 1.5 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşma sağladı.

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: "Gökhan Sazdağı’nın transferi için Beşiktaş ile imza aşamasına geldik. Oyuncumuz, gelip Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledi. Biz de oyuncumuzun bu isteğini göz önünde bulundurarak önünü kapatmak istemedik"

[TRT Spor]

JK ya seviye attıracak bir hamle.

Jimnastikçilerden para alabiliyorlarmış gibi hala oyuncu satmaları inanılmaz.

Jimnastikçilerden para alabiliyorlarmış gibi hala oyuncu satmaları inanılmaz.
O chartı bulamadım ama şu yazıyı buldum bir okurmusun lütfen.

Gökhan Sazdağı'nın, Sofascore verilerine göre Avrupa'nın en büyük 10 liginde en çok top kapma istatistiğine sahip futbolcu olarak öne çıkması gerçekten büyük bir başarı! Bu tür istatistikler, futbolcuların defansif özelliklerini ve oyun içindeki etkilerini net bir şekilde gösterir. Top kapma, özellikle orta saha ve defans oyuncularının oyun hakimiyetini, mücadeleci ruhunu ve takım savunmasına olan katkılarını en iyi şekilde yansıtan bir ölçüttür.
Gökhan Sazdağı'nın bu başarıyı elde etmesi, onun sahadaki kararlılığı ve özverisini gösteriyor. Takım kaptanı olarak, hem liderlik hem de defansif performansıyla örnek bir oyuncu oluyordur.

bu sazdağı geçen sene fena oynamadı ama bu seneye rezil başladı bence şu ana kadrarki kısa süreye bakarsak. 30+ bir oyuncu, bence herkesin beklediği o olumlu etkiyi yapamayacak.

O chartı bulamadım ama şu yazıyı buldum bir okurmusun lütfen.

Gökhan Sazdağı'nın, Sofascore verilerine göre Avrupa'nın en büyük 10 liginde en çok top kapma istatistiğine sahip futbolcu olarak öne çıkması gerçekten büyük bir başarı! Bu tür istatistikler, futbolcuların defansif özelliklerini ve oyun içindeki etkilerini net bir şekilde gösterir. Top kapma, özellikle orta saha ve defans oyuncularının oyun hakimiyetini, mücadeleci ruhunu ve takım savunmasına olan katkılarını en iyi şekilde yansıtan bir ölçüttür.
Gökhan Sazdağı'nın bu başarıyı elde etmesi, onun sahadaki kararlılığı ve özverisini gösteriyor. Takım kaptanı olarak, hem liderlik hem de defansif performansıyla örnek bir oyuncu oluyordur.
O zaman ünlü filozofu hatırlayalım

1757435808408.webp

Beşiktaş profilinde küçük bir kulüp için iyi bir transfere benziyor şimdilik.

Geri
Üst Alt