Beşiktaş, Grønbæk'in Fiyatını Sordu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718992285834.png

Beşiktaş, Gedson’un olası ayrılığı için geçtiğimiz haftalarda Albert Gronbaek transferi için hem Bodo Glimt hem de oyuncu tarafıyla temas kurmuştu. Gronbaek’in düşük maaşı nedeniyle oyuncu tarafı Bodo Glimt’ten ayrılmaya sıcak bakıyor. Türkiye konusunda da olumlu dönüş alındı.

Bodo Glimt’in 10 milyon Euro üzeri bonservis beklentisi var. Bonservis pazarlığı dışında Gedson’un geleceği de bu transferde kilit rol oynuyor.

[@ertansuzgun]

Bat ama kendini daha çok ispat etti diye

Grön daha özelllikli biri gibi
Mevcut kadroya yabanci kontenjaninda yer olsa, (sag bek ve orta saha transferinden sonra) Baturina'nin alinmasini istermiydin?

Mertens ile bir sezon gecirip ertesi sezon o mevkiyi ona teslim etmek dusuncesiyle.

Mevcut kadroya yabanci kontenjaninda yer olsa, (sag bek ve orta saha transferinden sonra) Baturina'nin alinmasini istermiydin?

Mertens ile bir sezon gecirip ertesi sezon o mevkiyi ona teslim etmek dusuncesiyle.
Valla benim isteğim Lindström yıllardır

Mis gibi allrounder hücumcu

Baturina da iş yapabilir ama biraz Skminanski muci havası da yaratabilir.

Valla benim isteğim Lindström yıllardır

Mis gibi allrounder hücumcu

Baturina da iş yapabilir ama biraz Skminanski muci havası da yaratabilir.
Bende su Baumgartner'i istiyorum o mevkiye ama galiba cok zor olur. RB leipzig'de cok macta forma verilmesine ragmen genelde -dakika olarak- az sure aldi. Rotasyon oyuncu yani.

10 dan fazla istemeleri normal hele bjk in son iki taranferine ne kadar ödediklerine bakarlarsa zaten 15 den aşağı istemezler bjk den

tr ye gelecekse bizim formayı giymezse üzüleceğim bir oyuncu

%50-%50 o beklentiyi karşılaması ama şu an gözümde Junior Oodegard bu adam.

Fiyatı sordu sonra teşekkür ederim dedi ve oradan ayrıldı...

bjk bir şekilde alırsa çocuk lanet eder bildiğin kariyerini tıakr - bjknin ortasahası berbat.

ben bizim bütçe konusunda nerelere çıkacağımızı merak ediyorum.

velevki BJK bunu 8-10 M na ikna etti kulübünü - hemen araya girip "evladımorda geleciğn olamz gel bize +200k euro daha verelim" gibisinden çökerdim.

beklentiyi karşılarsa çok güzel satışını yaprsın diye düşünüyorum

Albert Gronbaek'in temsilcisi Simon Friis: "Galatasaray ile bir süredir görüşüyoruz." (Mustafa Özgür Sancar)

Geri
Üst Alt