Benfica ne güzel yönetiliyor ya, bedava aldılar adamı 3 yıl kullandılar 10 milyon euro maaş ödediler.
Şimdi 5 milyon euroya sattılar.Adamın 3 yıl maliyeti 5 milyon euro.
Dünya kadar da borçları var onlarda da hortumlama fena muhtemelen.Benfica ne güzel yönetiliyor ya, bedava aldılar adamı 3 yıl kullandılar 10 milyon euro maaş ödediler.
Şimdi 5 milyon euroya sattılar.Adamın 3 yıl maliyeti 5 milyon euro.
ilk izledigim serie a inter donemi fena degildi ilk gittigi sezon,, ligde bir kac gol ve asistler . - o donem 2016 sezonu olmasi lazim kadro da tanidik simalar da var idi hafizam yaniltmiyorsa. *yuto,*melo,*icardi .Hep iyi aklımda kaldı bu adam benim. Hiç boş adam değildi.
Kanat oynatmayı planladıkları söyleniyorduGedson Musrati Rafa Silva varken bunu nerede oynatacaklar anlamadım. Ndour'u da aldılar oynatamıyorlar pek. Yine de kadroları kötü olmadı açıkçası.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedson Musrati Rafa Silva varken bunu nerede oynatacaklar anlamadım. Ndour'u da aldılar oynatamıyorlar pek. Yine de kadroları kötü olmadı açıkçası.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beşiktaşını iyi takip ediyorsunKanat oynatmayı planladıkları söyleniyordu
Hoş değil. Şakasını bile sevmem.beşiktaşını iyi takip ediyorsun
neden beşiktaşlı olmak suç muHoş değil. Şakasını bile sevmem.
Galatasaraylıyım. Herkes tuttuğu takımı kendisine yakıştırır. Başka bir takım yakıştırması hoşuma gitmez asla.neden beşiktaşlı olmak suç mu
ben çocukken beşiktaşlıydım ve bundan da gurur duyarım!Galatasaraylıyım. Herkes tuttuğu takımı kendisine yakıştırır. Başka bir takım yakıştırması hoşuma gitmez asla.
Tutabilirsin tabii ki, beni bağlayan bir durum değil bu. Kimseyi tuttuğu takımla yargılamak da haddime olamaz zaten ama benim tuttuğum takım bellidir, başka takım yakıştırması beni rahatsız eder. Galatasaray benim hassas noktamben çocukken beşiktaşlıydım ve bundan da gurur duyarım!
özür dilerim allah'a emanetTutabilirsin tabii ki, beni bağlayan bir durum değil bu. Kimseyi tuttuğu takımla yargılamak da haddime olamaz zaten ama benim tuttuğum takım bellidir, başka takım yakıştırması beni rahatsız eder. Galatasaray benim hassas noktam
Estağfurullah, saygılarözür dilerim allah'a emanet
Hmm.. İyi mi olur kötü mü bilemedim, ama bu herifte pek kanat oyuncusu vibe'ı alamadım, inşallah da kötü olur.gedson nusrati
rafa
rachica immobile mario
Feramuzu yargıla yahu. O bunu hak ediyor.Tutabilirsin tabii ki, beni bağlayan bir durum değil bu. Kimseyi tuttuğu takımla yargılamak da haddime olamaz zaten ama benim tuttuğum takım bellidir, başka takım yakıştırması beni rahatsız eder. Galatasaray benim hassas noktam