Haber - Beşiktaş, João Mário ile Anlaştı - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Beşiktaş, João Mário ile Anlaştı

Hep iyi aklımda kaldı bu adam benim. Hiç boş adam değildi.
ilk izledigim serie a inter donemi fena degildi ilk gittigi sezon,, ligde bir kac gol ve asistler . - o donem 2016 sezonu olmasi lazim kadro da tanidik simalar da var idi hafizam yaniltmiyorsa. *yuto,*melo,*icardi .

bayagi $ vermislerdi hayal meyal hatirliyorum 40 $ olmasi lazim . derken adaya west ham kisa periyod kiraya verildi ,tekrar inter donus ,

sonrasi lokomotif moskova olmasi lazim gonderildi . ordan da dondu ,sportinge kiraya derken,, en son temelli elden cikarildi.bayagi zarar etmistiler diye hatirliyorum .

son kulubu benfica da kendini bulmustu.ozellikle 2022/23 sezonu *peak kariyer sezonudur .

merkez de pas olayin da etkili idi izledigim donemler.

yanda gedson onde rafa ile -hot line yapma dusuncesi kagit uzerin de kendilerince mantikli olabilir.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

İyi bari bize kitleyemediler bjk'ye kitlediler. Tam bir çöp transfer gerçi bize de sol beki kitlediler.

Aslında gerçekten transferlere belli kriterlere göre onay veren bir kurul falan olsa ingiltere'deki gibi. Böyle saçma transferler belki bir nebze engellenir.

Gedson Musrati Rafa Silva varken bunu nerede oynatacaklar anlamadım. Ndour'u da aldılar oynatamıyorlar pek. Yine de kadroları kötü olmadı açıkçası.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt