Beşiktaş, Musa Çağıran'la Her Konuda Anlaştı

Daha önce aldik kadroya bile giremedi

Baska alternatif oyunculara yönelmemiz gerekiyor

Biliyorum bizdeydi dogru da 1-2 sene önce degil tee 8 sene önce :asd:

Ben illa gelsin demiyorum ki, biliyorsun benim tutumumu böyle adamlarin transferine karsi. Olacaksa maksimum 2 olur dedim o da 2020 ye kadar kontrati oldugu icin.
8 sene oldumu lan vay be. melonun yerini dolduracam dediydi reis. dun gibi aklimda kalmis

8 sene oldumu lan vay be. melonun yerini dolduracam dediydi reis. dun gibi aklimda kalmis

2010 da almistik. Hemen devre arasinda önce kiralik kicina tekmeyi yemisti sonra da 2011 yaz döneminde ebediyen. Sercan transferinde bunu itelemistik sanirim Bursa ya. Keske Sercani almasaydik o zamanlar, yine cöpe atilan bir 3 Milyon €.

Son dakika olarak haber düşse Fatih Terim'in transfer politikasını eleştirecektiniz ne anlatıyonuz yav :unsure:

Musa'yi beğenmem istemem de ancak bu iki yüzlü anadolu takımları biz isteseek eğer en az 7 milyon euro talep eder kargalar ise en fazla 3 vermiştir.Hatta o kadar bile vermez.

Rotasyon için iyi isim fakat yerli anlamda eli ayağı tutan yada biraz akıl sahibi olan herkes böyle , bize rotasyona dahi küçük gelir daha iyisi lazım fakat tüm kulübeyi değiştirebilir miyiz emin değilim çok takviye gerekli.

Şu anda ciddi bir sakatlığı var diye biliyorum.

bunu nasıl almayız ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolgay ve oğuzhsn gibi iki yerli oyuncuya sahip takımın bu ikisinden daha kötü olan musayı alması çok tuhaf. Bjk gittikçe vasatlaşacak anlaşılan. Biz alsak tolga ve selçuktan daha çok iş yapardı ama yine de vasat bir topçu olduğu gerçeği değişmz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt