Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yaz yine yutkunarak başkalarının transferlerini izleyeceğiz depresyon ve stres dolu bir yaz daha hepimize hayırlı olsun
bu yaz yine yutkunarak başkalarının transferlerini izleyeceğiz depresyon ve stres dolu bir yaz daha hepimize hayırlı olsun
Sandalye kullansalardı.
söylediklerini bu taraftar 2 yıldır alın diye yalvarıyor ama alınanlar bilal donk jem karacan ! bu yönetimin yazdığın adamları alabileceğine inanmak aşırı saflık olur ! carole gibi iki adam alsalar öpüp başıma koyarım ! gene 1 ay sonra başlarlar ffp ye dikkat etmemiz lazım kulüp menfaati cart curt ötmeye başlarlar !futboldan anlayan bir hoca gelmeli.
kaliteli bir stoper-ön libero ve 2 santrafor alsak yeter.
podolski satılacaksa da kalite bir sol acık.
tek kulvarda her sekil şampiyon oluruz.
söylediklerini bu taraftar 2 yıldır alın diye yalvarıyor ama alınanlar bilal donk jem karacan ! bu yönetimin yazdığın adamları alabileceğine inanmak aşırı saflık olur ! carole gibi iki adam alsalar öpüp başıma koyarım ! gene 1 ay sonra başlarlar ffp ye dikkat etmemiz lazım kulüp menfaati cart curt ötmeye başlarlar !
sihirli kelimeyi yazmışsın zaten ! yönetim defolup gitmeli ! gitmeden yapılacak her hamle boşa kürek çekmek ve sokağa atılan yeni paralar demek olurfb-bjk'ninde bizim kadar borcu var.
ucuk bonservisli adamlara gerek yok. iki santrafor mesela, norwicten mbokani ile kasımpasa'dan eren'i alsak yeterli.
ön libero icin beleşe m.topal.
stoper icinde skertel-cacares'i keza beleşe alabiliriz.
sol açığada beleş ben arfa.
yönetim defolup gitmeli zaten. futboldan anlayan bir yönetim gelsin yeter, varsın fakir başkan olsun.
+hoca faktörü cok önemli. mesela begenmesemde ersun'un bu tarz transferleri yaptırabilecegi icin gelmesini isterim.