Beşiktaş Taraftarının Takımına Hiçbir Faydası Yok

Okan Bal

10 Numara!
Dün de gördükki, çok övdükleri Çarşı, sadece gürültüden ibaret.Erman Hoca'da demişti zamanında..

Sadece gürültü çıkarıyorlar.O da bazen.Oyun hareketliyken, kartal gol gol gol, gücüne güç katmaya geldik.O kadar..Futbolculara hiç gaz vermiyorlar, rakip futbolcuları yormuyorlar.

TT Arenada 'ki, Saraçoğlunda'ki baskıyı Beşiktaş taraftarı hissettiremiyor..Maçtan bağımsızlar sanki, sadece kendi şovlarını yapmaya geliyorlar.Çok kopuklar.

Bu benim fikrim tersini düşünen olabilir tabiki.

Yeni stadlarinda daha cok etkili olacaklarini dusunuyorum.

Beşiktaş aşağı Beşiktaş yukarı, yeter lan bize ne Beşiktaş'tan?

Dünkü ilk 15 dakika arena'da madrid'i 3'ledikten sonraki bizim taraftarın performansına benziyordu

Bunların dedi şov yapmak,sahada olanlarla alakası yok...

2 sene evvel Erman Kunter koç iken EL oynadılar,evlerinde 40 sayı fark yedikleri Cska maçında oyun başabaş giderken hiçbir şey yapmadılar,ne zaman fark 30 oldu habire bağırmaya başladılar.

şovmen taraftar takıma bir faydaları olmadığı bir gerçek hatta zararları var sahaya dalıyorlar

haksızlık ediyorsunuz sahada rakip takım kendi takımlarını bağırta bağırta yenerken olaya müdahil olmaları ve bu çirkinliği bitirmeleri takdire şayandır.

isyankardırlar

137992354275233.jpg

anarşik bir yapıları vardır

derbide-olaylari-1453-kartal-grubu-cikardi-5093397_8689_400.jpg

uzak doğulu efsane kahramanlar gibi her objeyi silah olarak kullanabilirler

137993311648842.jpg

fotojeniktirler

images

romantizm ve muziplik olmazsa olmazlarıdır

a3jpg_h618.jpg

bırakın hakemi ve rakibide baskı altına almayıversinler yahu sizde.

Olsa da olmasada önemli değil.Galatasaray taraftarının arenadaki maçlarda sevdiğim tarafı daha kaliteli davranıyorlar.Bilinçli taraftar olup takıma destek vermek önemli maça konsantre olup takımı desteklemek önemli.

Yeni yapılan stadyumlarına geçtiklerinde daha etkili olurlar diye düşünüyorum ama yine Galatasaray taraftarına yaklaşamazlar. Derbiler ve Avrupa maçlarında Galatasaray taraftarının etkisi her zaman çok farklıdır.

Geri
Üst Alt