'Beşiktaş'ı şampiyon yapamazsam kendimi asarım'

Cevap: 'Beşiktaş'ı şampiyon yapamazsam kendimi asarım'

Yalandır ya taam çılgın bir abimizdir ama bukadarda değildir heralde.Üstelik bizi reddeden adam bjk yı neden canından fazla istesin :)

Yalandır ya taam çılgın bir abimizdir ama bukadarda değildir heralde.Üstelik bizi reddeden adam bjk yı neden canından fazla istesin :)

Red mi?

Saka galiba.. Adam bizzat kendini pazarlamak icin Adnan Polat'i aramis. Adnan Sezgin Telegol programina canli baglanip aciklamis, Bu Karaman denyosuda rezil oldugu icin olayi ort bas etmeye calisiyordu.

off hikmet offf.

Bu kadroyu şampiyon yapmamak daha zordur zaten ve Schuster'de zoru başardı.Dünyanın en ateşli taraftarı önünde oynuyorsun , açık ara en iyi kadro senin her şeyin var bi zahmet şampiyon ol derler zaten adama.

Sizin kulüp 60'larda kalmış. Başkalarına laf edeceğinize kendinize bakın, hala 3-5 ismi olan ama cismi olmayan adam alınca şampiyon olunacağını zannediyorsunuz heralde. Demirören yerine mahalle kahvesinden adam alsak en kötü böyle yönetir kulübü.

Red mi?

Saka galiba.. Adam bizzat kendini pazarlamak icin Adnan Polat'i aramis. Adnan Sezgin Telegol programina canli baglanip aciklamis, Bu Karaman denyosuda rezil oldugu icin olayi ort bas etmeye calisiyordu.

Ya benim izediğim programda Ahmet Çakar bugun Galatasaraydan teklif gelse gidermisin dedi oda şöyle şaşkınlıkla rahat 6 7 saniye durduu sonra güçsüz bir hayır etmem mırıltısı çıktı :) şaka yapmadım yani izlediğimi yazdım:)

Aslında Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural gibi hocaları, bir kez büyük takımlarda denemek lazım. Ha Schuster vs... bir adamla kaybetmişsin, ha bu yerli hocalar ile ki; ben Yılmaz ve Hikmet hocaların büyük takım ve büyük imkanlarda başarıya ulaşacağına inanıyorum. Ayrıca ikisi de, basın düşmanlığını kaldırabilecek güçte ve pişkinlikteler. Pişkinlikten kastım, bu işin ehli olmuşlar artık kaç senedir içindeler.

Ya benim izediğim programda Ahmet Çakar bugun Galatasaraydan teklif gelse gidermisin dedi oda şöyle şaşkınlıkla rahat 6 7 saniye durduu sonra güçsüz bir hayır etmem mırıltısı çıktı :) şaka yapmadım yani izlediğimi yazdım:)

Baska bir takimin teknik direktorlugunu yaptigi bir zamanda, Galatasaray'da teknik patronluk koltugunun bosalmasiyla,

etige uymayan bir sekilde kendi kulubunu satarak Galatasaray'a gecmek istedigini aciklayacak kadar enayi degil bu adam herhalde. Bu serefsizligi Bulent uygun yapti ve Eskisehir taraftarlarindan ne tur bir tepki gordugunu hepimiz gorduk. Isin ozu seninde mantigini kullanip tahmin edebilecegin gibi Karaman Galatasaray'a teknik direktor olmayi istemis, ama bunu serefsiz damgasi yiyecegi icin acikca soyleyememis, tamaksine inkar etmisti. Adnan Sezgin'in canli yayina baglanmasinin sebebide buydu zaten. Adam hem yuzsuzce Adnan Polat'i arayip goreve talip oldugunu soyluyor,

daha sonra o programda sorulan o soru karsisinda niyetini inkar etmek zorunda kaliyor. Daha sonra eve gittigimde bu videoyu bulmaya calisacagim.

bence iyi bir teknik direktordur kendisi

Bu takımı şampiyon yapamazsam 5 kuruş para da almam. Ancak yaparsam da 3 milyon Dolar isterim. Yapamazsam Beşiktaş çarşısında kendimi asarım!” dediğini söyledi.

Kendini asacağı için para istemiyor adam ziyan olmasın diye, çok tutarlı bir insan. Takdir ettim.

Red mi?

Baska bir takimin teknik direktorlugunu yaptigi bir zamanda, Galatasaray'da teknik patronluk koltugunun bosalmasiyla,

etige uymayan bir sekilde kendi kulubunu satarak Galatasaray'a gecmek istedigini aciklayacak kadar enayi degil bu adam herhalde. Bu serefsizligi Bulent uygun yapti ve Eskisehir taraftarlarindan ne tur bir tepki gordugunu hepimiz gorduk. Isin ozu seninde mantigini kullanip tahmin edebilecegin gibi Karaman Galatasaray'a teknik direktor olmayi istemis, ama bunu serefsiz damgasi yiyecegi icin acikca soyleyememis, tamaksine inkar etmisti. Adnan Sezgin'in canli yayina baglanmasinin sebebide buydu zaten. Adam hem yuzsuzce Adnan Polat'i arayip goreve talip oldugunu soyluyor,

daha sonra o programda sorulan o soru karsisinda niyetini inkar etmek zorunda kaliyor. Daha sonra eve gittigimde bu videoyu bulmaya calisacagim.

Buyur kardesim, seni unutmadim. Hikmet Karaman denen karaktersizin rezil olusunu ve sonrasinda nasil konuyu kapatma cabasi icerisinde oldugunu izle. Adam dahada rezil olmamak icin konu hakkinda tek bir kelime dahi edemedi. Birde bu rezil adamin bizi "reddettigini" soyluyordun. Lutfen dostum, biz o kadar dusmedik..

12:10'dan itibaren izleyebilirsin...

[video=youtube;Bv0AGb2ofUg]https://www.youtube.com/watch?v=Bv0AGb2ofUg[/video]

Buyur kardesim, seni unutmadim. Hikmet Karaman denen karaktersizin rezil olusunu ve sonrasinda nasil konuyu kapatma cabasi icerisinde oldugunu izle. Adam dahada rezil olmamak icin konu hakkinda tek bir kelime dahi edemedi. Birde bu rezil adamin bizi "reddettigini" soyluyordun. Lutfen dostum, biz o kadar dusmedik..

12:10'dan itibaren izleyebilirsin...

[video=youtube;Bv0AGb2ofUg]https://www.youtube.com/watch?v=Bv0AGb2ofUg[/video]

Tesekkur ederım kardesım benım bukadar uğrastığın ve benı unutmadığın için çok çok tesekkur ederim.Bende senın kadar araştırıp Ahmet Çakarın Hikmet Hocam Galatasarayın şuanda başına geçermisin sözüne Hayır asla dediği videoyu bulmak isterim ama nereden bulucam büyük ihtimalle manisaya yenildiğimiz maçın hemen ardındandı ama kestiremiyorum ankaragücü macı sonrasıda olabilir.Sanırım bu programdan sonra olan bir olay Galatasaray a gitmem lafı çünkü baya rencide olmuşsa benziyor bu videoda . Eski yorumlardada belirtmişim Ahmet Çakar buna soruyor gidermisin diyor buda 6 7 saniye bi düşünüyor ıııııııııı Hayır asla gitmem diyor.

Evet bu rezil adam Ahmet Çakarın o sözü sonrası ne acıdır ki bizi kendi çapında reddetti olay bundan ibaret videoyu bulursam sana atarım bende okadar uğraşmıssın gerçekten çok sağol.

Emeğine sağlık.

Geri
Üst Alt