- 30 Temmuz 2009
- 12.164
- 6.432
- 1.823
Kimsede yoktur bu özgüvenden. Onlarca maç, hatta yıllarca yerlerde sürünsünler, iki transfer, üç beraberlikle kendilerini dünyayı yerinden sarsacak güce erişmiş zannederler. Aynısına defalarca tanık oldum.
Geçen yıl Beşiktaş lige iyi başlamıştı. Üst üste galibiyetler alıyorlardı. Biz de malum hani puan kayıpları yaşıyorduk. Tam o esnada geldi çattı Atatürk Olimpiyat Stadındaki BJK - GS derbisi. Fanatik Beşiktaşlı arkadaşımla iddiaya girdik. 100 TL.
Epey de cesur konuştum
Beşiktaş yenerse ya da her türlü beraberlikte o kazanmış sayılacaktı. Sadece biz kazanırsak ben iddiayı kazanmış sayılacaktım. Ve nitekim öyle oldu
100 lirayı öyle cebe indirdim.
İkinci maç TT Arena da oynanacak, yine iddiaya girdik, Bu sefer daha düşük bir miktar karşılığında girdi, tabi ki yine kaybetti
Adam şimdi de deplasmanda Arsenal'i eleyecez diyor. Yine girdik bakalım iddiaya
BJK yenerse ya da maç berabere biterse (1-1 2-2 3-3 vesaire BJK Yi tur atlatacak her türlü beraberlik) o kazanacak. Arsenal yener ve elerse ben kazanacağım. Anlayacağınız harçlık yine yolda

Geçen yıl Beşiktaş lige iyi başlamıştı. Üst üste galibiyetler alıyorlardı. Biz de malum hani puan kayıpları yaşıyorduk. Tam o esnada geldi çattı Atatürk Olimpiyat Stadındaki BJK - GS derbisi. Fanatik Beşiktaşlı arkadaşımla iddiaya girdik. 100 TL.
Epey de cesur konuştum
İkinci maç TT Arena da oynanacak, yine iddiaya girdik, Bu sefer daha düşük bir miktar karşılığında girdi, tabi ki yine kaybetti
Adam şimdi de deplasmanda Arsenal'i eleyecez diyor. Yine girdik bakalım iddiaya
" diyorlar.