Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.945
- 23.507
- 3.723
Kafa bulandırsan bile gelmeyi aklında geçirmez pek sanmıyorum. Emre mevzusu ise tam olarak aynı olsa da iki camia arasındaki karakter farkı bir hayli fazla olduğu için, onların Emre'yi önce içlerine sindirmeleri sonra da bağırlarına basıp sahiplenmeleri pek de zor olmadı. Bizde ise böyle bir şeyin olması mümkün değil. Diyorum ya şahsi kanaatim budur, teklif bile yapmamız bana göre Galatasaray değerlerine yakışmayacak bir hareket olur.
Değerler üzerinden gidecek olursak şu an bile yakışmayacak onlarca şey bulabiliriz ki.
Mesela hocasını idman sahasında iken göndermek, milli takıma gitsin diye dua etmek, Terim'i gönderdik bizi tebrik edenler çok diye demeç vermek, elini kalbine götürüp tüm G.Saray'lıları selamlıyorum dedikten 1 ay sonra Yıldırım Demirören'in yanında gülücükler saçmak (üstelik aleni şekilde orada bile Galatasaray'a laf söylerken TFF başkanı).
Kendi taraftarını iktidara ihbar etme sözü vermek
Yönetime geldiği ilk ay 20 Milyon iktidar seçmeni var diyerek sonra özür dilemek
Teknik direktörü ile olan diyalogları RASİM OZAN gibi ne idüğü belirsiz bir adama servis edip dedikodu kazanı çevirmek
Bunlar yakışıyorsa bize varsın Caner yakışmasın.
Caner konusunda fikrim ise hak edene hak ettiği gibi davranacaksın. Çünkü suyun öteki tarafı bu dediğim ve kabul edemediğim şeylerin mislini 10 yıllardır yapıyor ve taraftarı gurur bile duruyor, ağıt bile yakıyor bu kişilerin ardından gitmesin diye.