Beşiktaş'tan Caner Erkin İçin Müthiş Teklif!

Kafa bulandırsan bile gelmeyi aklında geçirmez pek sanmıyorum. Emre mevzusu ise tam olarak aynı olsa da iki camia arasındaki karakter farkı bir hayli fazla olduğu için, onların Emre'yi önce içlerine sindirmeleri sonra da bağırlarına basıp sahiplenmeleri pek de zor olmadı. Bizde ise böyle bir şeyin olması mümkün değil. Diyorum ya şahsi kanaatim budur, teklif bile yapmamız bana göre Galatasaray değerlerine yakışmayacak bir hareket olur.

Değerler üzerinden gidecek olursak şu an bile yakışmayacak onlarca şey bulabiliriz ki.

Mesela hocasını idman sahasında iken göndermek, milli takıma gitsin diye dua etmek, Terim'i gönderdik bizi tebrik edenler çok diye demeç vermek, elini kalbine götürüp tüm G.Saray'lıları selamlıyorum dedikten 1 ay sonra Yıldırım Demirören'in yanında gülücükler saçmak (üstelik aleni şekilde orada bile Galatasaray'a laf söylerken TFF başkanı).

Kendi taraftarını iktidara ihbar etme sözü vermek

Yönetime geldiği ilk ay 20 Milyon iktidar seçmeni var diyerek sonra özür dilemek

Teknik direktörü ile olan diyalogları RASİM OZAN gibi ne idüğü belirsiz bir adama servis edip dedikodu kazanı çevirmek

Bunlar yakışıyorsa bize varsın Caner yakışmasın.

Caner konusunda fikrim ise hak edene hak ettiği gibi davranacaksın. Çünkü suyun öteki tarafı bu dediğim ve kabul edemediğim şeylerin mislini 10 yıllardır yapıyor ve taraftarı gurur bile duruyor, ağıt bile yakıyor bu kişilerin ardından gitmesin diye.

bizde talip olalım da

fiyatı artsın...

kuşlardan daha fazla para çıksın

türkiyede kalırsa fb daha fazlasını verir. artık bjk'ın gs fb ile yarışacak gücü yok

Tamam kanada alabilecek en iyi yerli oyuncu katılıyorum. Ama futbol takim oyunu, bu takımın kimyasinin iyi olmasi lazim iyi anlasmalari lazim boyle bir adam taraftarin icine de sinmeyecek bunca seyden sonra. O yuzden kisisel olarak pek gelmesi taraftaro degilim.

Sorun cıkmaz. Sol kanata gidecez tanımadıgımız bir adam alacaz ve m euro'lar verecez. Topcu tutmadıgı zaman taraftara saç baş yolduracak. Paralarda cöpe gidecek. Bu durumda daha cok sinir oluruz..

Arda'nın yoklugunda yeni bir sol kanat bulmak icin harcagımız ve çöpe giden para 40 m euro...Yani gelipte takımda tutacak futbolcu bulmak ta cok zor..

BJK ciddi ciddi Türkiynin bir numarasi olmak istiyor. o_Oo_Oo_O

-Diego Ribas

-Danny

-Gomis

-Caner

bunlar hepsi Türkiye ve Avrupa'da is yapar. Caner zaten fark yaratan bir oyuncu,umarim Yurt disina gider.

Dün 1 twit görmüştüm.İnter alacak diye.Keşke doğru olsa.Bayağı skor katkısı veriyor.

Forum bir kez daha futbol cehaletini ortaya koyuyor.Adamın karaktersiz olduğunu bir kenara koyalım, bir kere biz şl takımıyız ve Caner şl'de elek olur.Ligde bile kolay geçiliyor, ofsaytı bozuyor.

Caner okadar abartmayalim

Bu yil basarili olmasinin sebebi takimin onun yaninda olmasi

bu yil hep canere top verip ceza sahasina girip topun ayaklarinin onune gelip skor pesinde kosan bir sistemle oynadilar

Bazi futbolcular 1-2 yil altin donemini yasar sonra sonerler

birakin fenev alsin, insallah bu defa 3-4m euro verirler yillikda sonra batarlar :)

Canonun performansı hep bu değildiki böylede devam etsin. Şuan tavan yaptı ama elbette, tabikide düşecek performansı. Bu durum bu seneyle alakalı bişey. Aklı varsa kaçar avrupaya sonra sepetlenecek zaten. Biraz medeniyet görmüş olur bu sayede.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt