Haber Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı: Kyle Walker-Peters (Transferden Vazgeçildi)

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1752227391840.webp

Fenerbahçe'nin istediği Kyle Walker-Peters, Beşiktaş'la anlaştı.

Kyle Walker-Peters’in Beşiktaş için uçuş planı hazırlanıyor.. (Kartal Analiz)

3lü oyuncusu , ingiliz frankowski bu oyuncu yapılacak için en büyük tanım.3lü oynayacağız diye çok istemiştim kendisini geçen dönem

Gunnar Gollum calisiyor

Bunlar çok güçlü oldu biz geride kaldık OB istifa.

Devre arası bizle ismi geçince de sıcak değildim, hızlı lakin fiziksel ve defansif olarak ciddi dezavantaj barındıran bir isim ve ortaları da iyi değil. 3'lü oynayacaklarsa iş yapar. Onun dışında Osai daha çok katkı sağlardı bunlara.

Serdal Adalı, Kyle Walker-Peters transferini yakın bir zamanda tamamlamak istiyor.

[ertansuzgun]

bu 3 büyüklere hiçbir şey olmaz ya osiye 75 değil 175 versek yine bişey olmaz

Gelecek sene bjk iddiali olur ama sonunda şampiyon olamaz.Cunku aldıkları oyuncular normal şartlarda net transferler Orkun Abraham ancak kadro olarak çok geride kaldılar.Kalecileri çok iyi diye söyleniyor ama bence kaleci sıkıntıları var.Stoperleri yetersiz kanatları yetersiz tek iyi yerleri orta sahaları forvetleri sadece Abrahamin ayağına bakıyor.Mesela yanına Romulo gibi bir oyuncu alsalar çok etkili olurlar onların kadro özelinde söylüyorum.

Bjk öyle yada böyle dinamik bir takım kuruyor. Gelecek sene daha iyi olacaklar.
Daha iyi olmallari işimize gelir bunlar ligten koptuklari için fenerin ağız kokusunu çekiyoruz kafaya oynayan 3 takım olsa öteki itler bu denli rahat olamaz bizde zaten yönetim yok enwzindan 8jk.tarafi konuşur

Beşiktaş fenerden iyi kadro kuruyor. Biz geçen senenin kadro kalitesine güvenip ağır gidiyoruz maalesef. Kadro kalitemiz bjkden iyi ama hamleler yapmaya devam ediyorlar. Geç kalmamak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devre arası almak için bonservis teklif ettiğimizde ağlayıp duruyordu premier lig'de kalacağım diye. bu nasıl düşüş? franko ve jelert'in tutmadığı ortamda daha önce gelse belki iş yapardı ama şimdi gerek yok

Geri
Üst Alt