- 12 Haziran 2011
- 72.241
- 21.827
- 2.743

Son dönemlerde adı sıkça Galatasaray ile anılan deneyimli orta saha oyuncusundan sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık...
Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmasının ardından adı bir kez daha sarı-kırmızılı takımla anılmaya başlayan Akhisar Belediyespor'un başarılı orta saha oyuncusu Bilal Kısa, iddialara yanıt verdi.
Bugün TV'ye açıklamalarda bulunan Bilal, "Galatasaray'a transfer olacağım yönünde şu an net bir şey yok. Ama kulüpler anlaşırsa mutlu olurum ve seve seve Galatasaray'da forma giyerim." dedi.
Deneyimli oyuncu Roberto Mancini döneminde de adının Galatasaray ile anılması hakkında ise, "Galatasaray'ın o dönem resmi teklif yapıp yapmadığını bilmiyorum. Milli Takım'daki arkadaşlarımla konuşmuştum. Mancini devam etseydi beni Galatasaray'a alacağını söylemiş." diye konuştu.
Bilal, eski hocası Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başındaki ilk sınavını Akhisar Belediyespor'a verecek olmasıyla ilgili de, "Hamza Hoca açısından değişik bir maç olacak. Çok değişik duygularla bir maç oynanacak. Ben de arkadaşlarımı yalnız bıraktım, cezalıyım. Elimizden gelenin en iyisini yaparak iyi bir skor almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Goal.com