Üye Görüşü - Bir Daha Koreografi Yapılmasın Sonsuza Kadar Yasaklansın - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üye Görüşü Bir Daha Koreografi Yapılmasın Sonsuza Kadar Yasaklansın

Koreografi kapatılsın mı

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tabii canım, bütün suç koreografide. Yoksa Buruk kaybeder miydi maçı? Takım bu kadar leş olur muydu? Hep koreografi yüzünden.

Yav taraftar takımı , hocayı bir haftadır coşturmaya çalışıyor, elinden geleni yapıyor pozitif hava yaratmak için. Hem pozitif havanın içine edip hem pozitif havaya suç buluyorlar.

Desteklemese bu sefer de taraftar suçlu oluyor desteklemiyor diye. Özeleştiri yapalım en iyisi. Takımın başındaki hoca winner bir hoca değil. Final maçlarını oynayamıyor. Oyunun gidişâtına göre doğru zamanında müdahale yapamıyor. İsmail kadar bile takımını motive edemiyor. Bunları konuşalım. Ne koreografisi yahu? Saçmalamayın.

Ben totem kültürüne sıcak değilim ya, yani şu olursa kesin şu olur yahut tam tersi bir inanç. Koreografi suçlu değil ki, emek var insanlar vakit harcamış ortaya güzel bir şey çıksın diye. Burada sorumlular oyuncular ve teknik heyet. Yani kötü bir şans yaydığı düşünülebilir tabi ama dediğim gibi bu bir inanç meselesi. Ben böyle bakmıyorum olaya, ancak bakan için saygı duyarım.

Ben totem kültürüne sıcak değilim ya, yani şu olursa kesin şu olur yahut tam tersi bir inanç. Koreografi suçlu değil ki, emek var insanlar vakit harcamış ortaya güzel bir şey çıksın diye. Burada sorumlular oyuncular ve teknik heyet. Yani kötü bir şans yaydığı düşünülebilir tabi ama dediğim gibi bu bir inanç meselesi. Ben böyle bakmıyorum olaya, ancak bakan için saygı duyarım.
3 defa koreografi yapıp 3 maçtada mağlup oluyorsan Alanyaspor'a karşı bile koreografi yapıp 2-0'dan 2-2 bitiyorsa uğursuzdur bunun ötesi yoktur istatistikler yalan söylemez totem, inanç bunlar ayrı istatistikler diyor ki koreografi olan maçta hüsran oluyor.

Yani farklılık olarak tabi şu denilebilir, sonuç olarak bir şey kesinleşmeden yapılmasın denebilir. Mesela ilan edilmemiş bir şampiyonluk maçında maç öncesi yapılmayabilirdi çünkü karşı taraf kullanır kızdırmak için haklıdır da. Ancak kötü şans olayından ziyade zamanlama meselesi şahsi fikrim

Ya abi orta çağda mı yaşıyoruz görsel işlerle rakibi sindirelim. Çıkıp top oynayacaksın, iki tane resim mi bizim oyuncuları coşturacak. Kareografi yapıp yenilince adamlara bir ton malzeme veriyorsun, bu gece olduğu gibi. Aptalca işler.

3 defa koreografi yapıp 3 maçtada mağlup oluyorsan Alanyaspor'a karşı bile koreografi yapıp 2-0'dan 2-2 bitiyorsa uğursuzdur bunun ötesi yoktur istatistikler yalan söylemez totem, inanç bunlar ayrı istatistikler diyor ki koreografi olan maçta hüsran oluyor.
Tabi üstad veriler ortada, ancak bu tercihen riskli maçlarda yapıldığı için daha çok böyle bir his veriyor çünkü riskli maçları kaybetme ihtimalin hep yüksek. Benim şahsi fikrim sadece bir durumun kazanıldığı kesinleşince yapılsın, kutlamalarda vs.

Tabi üstad veriler ortada, ancak bu tercihen riskli maçlarda yapıldığı için daha çok böyle bir his veriyor çünkü riskli maçları kaybetme ihtimalin hep yüksek. Benim şahsi fikrim sadece bir durumun kazanıldığı kesinleşince yapılsın, kutlamalarda vs.
Dalga geçilmek isteniyorsa maç biter o an şampiyonluk sırasında koreografi yapılır maç önü dalga geçmek her zaman ters tepmiştir.

Bugünkü maçta gösterdi derbide koreografi yapan her şekilde yeniliyor umarım sene sonuna kadar en ufak bir koreografi yapmayız.

Kim yapsa elinde patlıyor umarım artık tamamen şov kısmını bırakır saha içinde kalırız. :asd:

Üst Alt