Üye Görüşü - Bir Daha Koreografi Yapılmasın Sonsuza Kadar Yasaklansın - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üye Görüşü Bir Daha Koreografi Yapılmasın Sonsuza Kadar Yasaklansın

Koreografi kapatılsın mı

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Totem ve burç hiçbir şeye dayanmaz burada bile birçok kişinin totemleri vardır.

En basit örneği 1'e 1'de boks dövüşüne çıkıyorsun 5.000 izleyici sana hakaret eden bir görüntü oluşturuyor ve bağırmaya başlıyor bunun ne burçla ne de totemle bir alakası var o anki düşüncelerini, fikrini, hırsını değiştiriyorsa hayali bir kavram olarak söylemezsin çünkü duygu ve düşüncelerini değiştiriyor.
tamam sen mike tyson ile 1e1 bir maça çık. 5000 kişi sana sövünce hırslanıp tyson'u yen. ne diyeyim. hayali kavram falan ne diyorsun anlamıyorum hakikaten.

konumuz, koreografi denilen şeyin saha içinde oynanan bir takım sporunun (futbol) sonucuna direkt tesir edip etmeyeceğinin bilimsel karşılığı idi.

eğer tesir ediyorsa, bjk maçına turuva şekil organize olalım da bjk koreo yapsın. rahat alırız o zaman :d hatta A.L. rakiplerimiz ile oynayacağımız dep maçlarında gurbetçi arslanlar yine truvalı organize olup aleyhimize koreo yaptırsınlar. bizimkiler hırslanır her takımı yeneriz. :d

tamam sen mike tyson ile 1e1 bir maça çık. 5000 kişi sana sövünce hırslanıp tyson'u yen. ne diyeyim. hayali kavram falan ne diyorsun anlamıyorum hakikaten.

konumuz koreografi denilen şeyin saha içinde oynanan bir takım sporunun (futbol) sonucuna direkt tesir edip etmeyeceğinin bilimsel karşılığı idi.

eğer tesir ediyorsa, bjk maçına turuva şekil organize olalım da bjk koreo yapsın. rahat alırız o zaman :d hatta al rakiplerimiz ile oynayacağımız dep maçlarında gurbetçi arslanlar yine truvalı organize olup aleyhimize koreo yaptırsınlar. bizimkiler hırslanır her takımı yeneriz. :d
Rakiple devasa bir quaility farkımız var da görmüyoruz onu anlamadım biri 2 milyar dolar bütçeye sahip diğeri 200 m dolarla mı yarışıyor da biz mi bilmiyoruz ya da Ronaldo ve Messi'ye aynı anda sahibiz rakiplerle dalga filan mı geçiyoruz.

İki eşit rakipten bahsediyoruz hatta 3 rakiptende bahsedebilir, sen Mike Tyson diyorsun Silivrispor'da bir derbi getir koy önlerinde en ağır hakarete varan bir kareografi yap adamlar hiçbir şey yapamaz çünkü kat ve kat fark var.

Ama sen quality olarak eşit takımlar varken ezici bir üstünlük yokken koreografi fark yapmaz diyorsan sen bilirsin.

Rakiple devasa bir quaility farkımız var da görmüyoruz onu anlamadım biri 2 milyar dolar bütçeye sahip diğeri 200 m dolarla mı yarışıyor da biz mi bilmiyoruz.

İki eşit rakipten bahsediyoruz sen Mike Tyson diyorsun Silivrispor'da bir derbi getir koy önlerinde en ağır hakarete varan bir kareografi yap adamlar hiçbir şey yapamaz çünkü kat ve kat fark var.

Ama sen quality olarak eşit takımlar varken ezici bir üstünlük yokken koreografi fark yapmaz diyorsan sen bilirsin.
yahu işte ben de onu diyorum.

kalite olarak eşit seviyede olduğun rakiplerle oynanan maçlarda çoğunlukla koreografi yapıldığı için, son derece normal bir oranda puan kaybı yapıyorsun. koreografi yaptığın için değil :)

yahu işte ben de onu diyorum.

kalite olarak eşit olduğun rakiplerle oynanan maçlarda koreografi yapıldığı için, son derece normal bir oranda puan kaybı yapıyorsun. koreografi yaptığın için değil :)
Tamam işte sende diyorsun eşit güçler var o zaman koreografi gibi gereksiz işlere girip neden rakibi motive ediyoruz bu quaility farkı yoksa ne diye bu işlerle uğraşıyoruz ki durduk yere başımıza iş çıkıyor ya da rakiplerde de aynı durum onlarda eşit seviyedeyken bizi motive ediyorlar.

Tamam işte sende diyorsun eşit güçler var o zaman koreografi gibi gereksiz işlere girip neden rakibi motive ediyoruz bu quaility farkı yoksa ne diye bu işlerle uğraşıyoruz ki durduk yere başımıza iş çıkıyor ya da rakiplerde de aynı durum onlarda eşit seviyedeyken bizi motive ediyorlar.
pes ediyorum. haklısın. koreografi yapılmamalı.

1730388091525.png

akşam akşam soldaki abi gibi olduk. inanılmazsınız yemin ediyorum :d

pes ediyorum. haklısın. koreografi yapılmamalı.

Ekli dosyayı görüntüle 266867

akşam akşan soldaki abi gibi olduk. inanılmazsınız yemin ediyorum :d
Bak senin dediğine %100 hak veriyorum iki takım arasında inanılmaz fark varsa yap gitsin, maçtan önce küfürlü besteler aç, görselde hakaret et en ağır gırgırları geç yine güçlü olan kazanacak.

Mesela Çemişgezeksporla yapıyoruz ya da Esenyurtsporla yapıyoruz yap gitsin ama derbilerde gereksiz olur demek istiyorum quaility farkı yoksa riziko oluşturuyor.

Bir konuya daha değineceğim ne zaman bu işlere girsek maçtan önce rakibe gönderme yapsak her türlü rezillikleri yaşıyoruz.

Alanyaspor maçında bile koreografi yaptık 2-0'dan 2-2 oldu yapmayın kardeşim şunu yapmayın yeter ben futbol taraftarıyım görsel isteyen show isteyen gitsin başka yerde yapsın.
yoo burada öyle dememişsin. alanya'ya karşı bile yapılmamalı demişsin. orta çağ avrupası salem cadı mahkemeleri gibi "koreografi = puan kaybı" demişsin işte. bariz.

şimdi ben böyle diyince, eşit güç falan, düşünceni evirdin.

yoo burada öyle dememişsin. alanya'ya karşı bile yapılmamalı demişsin. orta çağ avrupası salem cadı mahkemeleri gibi "koreografi = puan kaybı" demişsin işte. bariz.

şimdi ben böyle diyince, eşit güç falan, düşünceni evirdin.
Münazara yapınca mantıklı geldi o maçlarda riske girilebilir ama yinede seviye farkını x50 yani 300 m euro bütçemiz varsa 6 m euroluk bütçeli takımlara denk gelecek şekilde yapılması daha garanti olacaktır belki x4-5-6'da riske değer.

Münazara yapınca mantıklı geldi o maçlarda riske girilebilir ama yinede seviye farkını x50 yani 300 m euro bütçemiz varsa 6 m euroluk bütçeli takımlara denk gelecek şekilde yapılması daha garanti olacaktır.
yaw umutçuğum.

rakibi belden aşağı / namussuzca tahrik etmek, galiz aşağılayıcı işler falan, koreografi şeklinde olmasa da gereksiz işler. bu açıdan bakıldığında problem koreografi yapılması değil, rakibin rencide edilmesi. bu bir koreografi değil de, bir tweet de olabilir yani.

ancak kendi tarihini, kültürünü, geçmişini anlatan güzel işler, koreografiler yapılabilir gayet.

koreografi=puan kaybı diye bir şey yok yani. onu anlatmaya çalışıyorum.

öeeh sıkıldım tamam bu son olsun :d

Üst Alt