Bir Teknik Direktör Takımı Rezil de Eder, Vezir de!!

Alp Çelik

Tecrübeli Üye
Bugün yüzde yüz doğru olduğunu gördük! Evet, Terim gidince tekene bağlayıp yolladık ama ben bu kadar kötü duruma düşeceğimizi hiç düşünmemiştim... Bu teknik direktör için hala "önümüzdeki sene kendi takımını kuracak ve çok daha güzel olacak" diyenler hala var.. Başarısız olanı göz göre göre kalsın demek akıl tutulması yaşamaktan başka bişey değil.

Bitti o mesele, seneye falan yok hikâye o iş (geçen haftaya kadar tam tersini savunurdum).

Bugün bitti artık bu defter dürüldü ( umarım )

ama sadece mancini ile kalmamalı takımdaki yerli sabotajcı kafatasçı hainlerinden kafaları kopartılmalı .

Güzel kardeşim Mancini ye güvendik sonuna kadar yanında durduk olmadı savunduk olmadı Galatasaray ın teknik direktörünün duygusal davranıp arkasında durmak suc mu?

Bir iki maç sora malzeme kendini belli etti zaten. Ha savunanların tamamına yakınıda sırf anti terimcilik adına partizanlık yaptılar. İşin kötüsü onlarda biliyordu bundan top toplayıcı bile olmayacağını.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

takim 1-0 geriye düsmüs 10 kisi kalmis sen en hirsli teknik ve tehlikeli topcun melo'yu stopere hapsediyorsun

Adminler uyuyor mu 50 tane benzer başlık var, gereksiz olanları kapatın ltf..

Geri
Üst Alt