Bir Yönetim Rezaleti Daha! Jewell Loyd'un Parası Ödenmedi!

Ümit Çatar

Cezalı

z
12985596_1177462122265996_3850056348548807353_n.jpg

Galatasaray’ın ABD’li skorer gardı Jewell Loyd, kafile ile birlikte Kayseri’ye gitmesine rağmen, ödemelerdeki gecikme nedeni ile bugün Kayseri’de oynanan AGÜ Spor maçına çıkmayı reddetti.

Ödemelerdeki 18 günlük alacağını gerekçe göstererek, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Galatasaray’ın AGÜ Spor ile deplasmanda oynayacağı maça çıkmayacağını bildiren 22 yaşındaki oyuncunun görev almadığı mücadelede Galatasaray, rakibine 67-55 mağlup oldu.

Bu sene 18.8 sayı ve 3.4 asist ortalaması ile takımına katkı sağlayan oyuncunun serinin 2. maçında oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmış değil.

Basket Faul

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senelerdir böyle böyle kaç oyuncudan olduk. İşin kötüsü Engelsiz Aslanlar'a bile sahip çıkılmadı.

Rızıkçı, Tarık gibilere para saçıyoruz.

Eger defolup gitmezlerse onumuzdeki sene muhtemelen eurocup alan takimi da dagilmis olacaklar.

Bırak koskoca Galatasaray camiasını sıradan bir su topu takımını bile yönetemez bu çapsızlar..

İnsanda biraz haysiyet,şeref ve onur olur siz daha hangi yüzle o koltuklarda oturuyorsunuz? Hiç utanmıyor musunuz?

Biraz önce açıklama yayınlamışlar..Hafta sonu banka kapalı yazısından sonrasını okumadım bile bu kadar aciz beceriksiz bir yönetim olamaz..

Kadın haklıda olsa arkadaşlarını yarı yolda bıraktığı için takımdan gönderilmelidir

Whalen de Galatasaraylılık ruhunu kavrayamadığı için gönderilmişti. Suçlu maaşını ödemeyen yönetim değil yine oyuncu oldu. Tebrikler.

sorarlar niye bir aydir ödemiyorsun maasi o zaman

AÇIKLAMAYA BAK ABV

Kadın Basketbol Takımımız, 9 Nisan 2016 tarihinde Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Ligi Play Off Çeyrek Final ilk maçında, Kayseri’de Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşmış ve müsabaka 67-55 aleyhimize sonuçlanmıştır.
Bu önemli maça saatler kala, kulübümüzden sadece bir maaş alacağı bulunan oyuncumuz Jewell Loyd, bu durumu bahane ederek sahaya çıkmamıştır.
Jewell Loyd’un menajeri, maç günü sabah 06:20’de ödenmeyen maaşın maç saati olan 18:00’e kadar yatırılmaması halinde Loyd’un maça çıkmayacağını beyan eden bir elektronik posta ile ihtar göndermiştir.
Oyuncumuz, hafta sonu bankaların kapalı olduğu herkes tarafından gayet iyi bilinmesine rağmen Abdullah Gül Üniversitesi maçına çıkmayarak açık bir suç işlemiştir.
Dünyanın herhangi bir hukuk ülkesinde, bu şekilde art niyetli davranarak kontratlı olduğu bir takımın maçına kasten ve bilerek çıkılmaması kabul edilebilecek bir durum değildir.
Jewell Loyd hakkında, kulübümüzün iç disiplin yönetmeliği uygulanarak, Yönetim Kurulu’nun alacağı karar çerçevesinde gerekli ceza verilecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü

Doğru karar

Tepkisini medya üzerindende gösterebilirdi

Maça çıkmamak ihanettir

Bankalar kapalıymış açıklamaya bak :D online işlemden bir haberler herhalde.Sen hesaba eft yap dekontu ver bu kadar zor herhalde bunu bile başaramıyorlar.

aydın farkında mısın b.kunu çıkarıyorsun Trollüğün ??.şu olayda yönetimi savunmak hainliktir..

Yönetimi savunduğumu nereden çıkarttın ?

Diğer arkadaşlarına ihanet etmiş ben basketbolcular tarafından bakıyorum

Tepkisi doğru ama aşırı bir tepki ceza alması normal

Maaş alamadığınız iş yerinde dakka durmazsınız.Koylar arkadaşlarına

Benim bir arkadaşım 1-2 ay önce Mamak'ta bir lig maçından sonra Ekrem Hoca'yla görüşmüş. Ekrem Hoca'nın 2 aydır maaşların ödenmediğini, basketbolcuların huzursuz olduğunu söylemiş. Bu sezonu iyi kötü bitirip seneye dinlenmek istediğini söylemiş. Demek hala maaşlar ödenmiyor 4 ay olmuş..

Edit: Bahsettiğim Yakın Doğu Üni maçı Ocak'ta oynanmış yani tam 6 aydır ödenmiyor. Rezalet.

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım 1-2 ay önce Mamak'ta bir lig maçından sonra Ekrem Hoca'yla görüşmüş. Ekrem Hoca'nın 2 aydır maaşların ödenmediğini, basketbolcuların huzursuz olduğunu söylemiş. Bu sezonu iyi kötü bitirip seneye dinlenmek istediğini söylemiş. Demek hala maaşlar ödenmiyor 4 ay olmuş..

Edit: Bahsettiğim Yakın Doğu Üni maçı Ocak'ta oynanmış yani tam 6 aydır ödenmiyor. Rezalet.

kaybettiğimiz maçlarda belliydi bişey oldugu... hatta bunun konusunu açmıştım.. bende bir duyum almıştım.. burda dalga geçmişlerdi benimle..

ünal aysala sallıyordu bu çaycı dursun bi de utanmadan övünüyordu herkesin maaşları zamanında yatıyor diye. sözde masrafları kıstı düzene soktu ama kulüp yine milyonlarca lirayla kapatacak seneyi, maaşlar da ödenmiyor, takım 8. liklerde rezil hale düştü. o zaman ne anladım senin tasarrufundan dursun çapsızı ne başarı var ne para. ünal aysal zamanında para sıkıntımız vardı ama en azından şikecileri eze eze şampiyon oluyorduk. DEFOL DURSUN

Geri
Üst Alt