Bireysel Sağlık Sigortası Gerekli mi?

Yavaş yaptırsan iyi olur. 3 sene art arda yaptırınca ömür boyu garanti oluyor. Yani ondan sonra çıkan her hastalıkta(inşallah çıkmaz hiç bir zaman o ayrı) sorgusuz sualsiz, her şeyi kapsıyor. Ailende sana geçmiş olabilecek ama henüz belirti göstermeyen kronik bir rahatsızlık varsa onu da sağlık sigortası kapsamına almış olursun.
bizim şirket 3 sene art ardına olmasın diye her sene sigorta başka sigorta şirketi ile anlaşıyor.

Ben çok faydasını görüyorum. Çalıştığım firma büyük kısmını ödüyor, ben ise kuş kadar bir katkı payı ödüyorum aylık. Acıbademden tut Florance'a kadar çok düşük ücretlere muayene oluyorsun. Bu işin en avantajlı kısmı eğer varsa eş ve çocuklara da yaptırmak. Dünyanın binbir türlü hali var

Ayni sigorta sirketi ile 3 yıl police odemen gerekiyor. Bir sene allianz diger sene atiyorum anadoli sigorta oluyor
Allianz’dan Anadolu’ya geçerken o devamlılık maddesini de taşıtıyorsun normalde ama sizin şirket Faşo Ağalık yapmış.

Benim doğa sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortam var. Aile paketi yaptırdım, toplamda 21bin tl ödeme yapmıştım. Eşimi 2 kere nöroji 2 ortepedi 1 fizik tedavi doktoruna götürdüm, 1 kere ilaçlı emar istediler 3 kere röntgen çekildi. Sadece 1 muayene 1500tl olmuş emar ve röntgenden bahsetmiyorum bile. Şimdi 15 gün fizik tedavi verdiler ona gireceğiz. Her birimizin 10 kere tedavi hakkı var. Firmam belli bir kısmını geri ödedi bana tutar 15bin tl bandında geldi. Durumum oldukça muhakkak yaptıracağım.

Aileye, anne-babaya hak tanınsa süper bir olay da eş ve çocuk diyip galiba konuyu kapatıyorlar.

Benim gibi çok ciddi bir şey olmadan hastanenin önünden geçmeyen kişiler için zaten komple gereksiz.

Açıkçası devlet hastanelerinde şu an randevu alabilmek çok zor.

Sağlık sigortası tabi ki de çok önemli. Ama kapsamının iyice araştırılması lazım.

Bazıları sadece yılda 10 kez ayaktan tedaviyi kapsarken ameliyata kadar büyük ölçüde anlaşmalı kurumlarda avantaj sağlayanlar da mevcut.

Beyaz yaka için şirketler genelde sağlık sigortası yapıyor sağlık için cuzi bir kesinti karşılığı ama kapsamı yetersiz kalırsa (anlaşmalı kurum vs) tamamlayıcı yaptırmak da önemli.

Geri
Üst Alt