Üye Görüşü Bizim Simeone'miz, Klopp'umuz, Guardiola'mız Ol Hamza Hoca!

Boğaç Bozkurt

Parçalı Üye
Hem yerli, hem eski oyuncumuz, Akhisar ile başardıkları ortada, idealist, gelecek vaad ediyor, efendiliğine ve Galatasaraylı duruşuna kimse birşey diyemez. Samimi sözleri özellikle Sneijder ile ilgili açıklamalarından sonra da iyice sempatimi kazandı. Umarım hedeflerini bir bir yerine getirir, çok başarılı olursun hocam. Allah yolunu açık etsin!

dortmund sonuncu birader kumemi duselim ?

boğaç önce maç izle

maç izlemeden yorum yapıyosun geçen hafta çukura düşürdük seni

Ne olduğu önemli değil sahada sürekli hücume eden, oyunu rakip yarı alana yıkabilen bir takım ve adaletli forma verilen bir Galatasaray olduğu sürece başarı gelecektir.

İnşallah. Üstüne düşeni kadar herşey kendi elinde. Umarım efsane olur. İnancım var ama hâyâl kırıklığı yaşamamak için beklentimi düşük tutuyorum.

GT-I9300 Tapatalk

formayı adaletli dağıtsın problemin çoğu çözülür bknz :

melo furkan olcan sneijder bruma umut

Antu'da ki Aykut Kocaman başlıkları gibi olmuş r'daş.

galatasaray taraftarı kadar hızlı gaza gelen görmedim.

Watzke'si, Caminero'su Albayrak, Lewandowski'si Diego Costa'si Burak olan takima geldigini unutmayin Simeone'miz, Klopp'umuz ol derken.

şimdi ciddiye alıp cevap vermedim de aklıma fikrim geldi o yüzden yazmam lazım :) beyler bizim kloop umuzun olabilmesi için almanya gibi devlet lazım, o yüzden şampiyon olsa bize yeter. kloop u getir oda kloop olamaz burada.

Eger dediginiz kadar varsa bizi bu sene bizi kimse tutamaz... Hele ki klopp gibiyse o herifi iyi tanirim tanrilar bizi korusun kimse bilegmizi bukemez

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Olma arkadas bi rht birakin adami gene basladilar sulanmaya

Ne zaman bu başlık açılcaktı diye bekliyorduk ailece, şuanda mutluyuz

Geri
Üst Alt