BJK TV Sunucusundan Fenerbahçe'ye Çirkin Sözler

Neden bu kadar şaşırdınız anlamadım. Yeni bir şey değil ki. Bu kulübün başkanı kimse ile doğru düzgün konuşmadan bildiri yayınlıyor.

Adam gayet hakli.

Burda derbi degil diyenler, GS/fb/bjk-trabzon maclarina da derbi deniyor bu ulkede

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

TS büyük takım olduğu için öyle, akhisar büyük kavramına uymuyor. kaldıki şampiyonluğu bulunan bursa bile büyükten sayılmıyor. TS-GS\FB\bjk maçları ispanyol tabiri ile El Classico oluyor. yani büyük maç anlamına geliyor. akhisar-fener maçı büyük maç falan değil. bizdeki derbi kavramının karşılığı 2 büyük takımın maç yapması demektir.

buna doğru diyen varsa, akhisar-bjk, akhisar-gs maçları da derbi ya da büyük maç oluyor o mantıkla.

Fenerbahçe'ye aşağılıyıcı her söz doğrudur.Ayrıca derbi kelimesi bizde gerçek anlamının dışında kalıplaşmış bir söz oldu artık.Bizim için derbi denk güçte olan takımların oynadığı maçlara veya geçmiş bir rekabete dayanan maçlara denir.

Derbi denmesi belki doğru degildir. Lakin macin önemi açısından doğru tespitlerdir. Kutluyorum tinerci arkadaşı.

En sevdiğim haraketler bunlar birbirlerini yemeleri kaos

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tiner tv'de habire sacmaliklar oluyor. En güzel örnek : oh yeah sacmaligi

Normalde böyle şeyleri tasvip etmem lakin yesinler birbirlerini bana ne.

Gereksiz duyar kasmaya gerek yok , az bile söylemiş.

Bjk tvyi laflarının dozajını az bulduğum için kınıyorum, artarak devam etmesi fbjk dostluğunu dinamitlemesi hoş olacaktır

Geri
Üst Alt