Haber Bodrum FK Teknik Direktörü Morais: "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını isterim"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Jose Morais: "Jose Mourinho hayatımdaki özel isimlerden biri. Kendisi ailemin bir parçası gibi"

Jose Morais: "Maçtan önce otelde görüşmek istemiştik ancak kaldığımız otele yakın olmadığı için maçımıza geldi. Uzun yıllar birlikte çalıştık. Onun bugün bize şans getirdiğini de düşünüyorum. Bu yüzden sonraki maçta Bodrum'a da çağıracağım."

Jose Morais: "Gittiği yerde kazanma mantalitesini de gösteriyor. Ben de kendimi onun ailesinin parçası görüyorum. Mourinho özel biri ve bulunduğu yeri başarıya sürükler. Kısa zamanda büyük başarılar elde edebilen biri. Büyük lider ve adam, yönetimi çok iyi. Saha içindeki başarıların yanı sıra birlikte çalıştığı insanları da yükselten biri. Ben de onun burada başarılı olması için dua edeceğim."

Jose Morais: "Eğer Türkiye'de bir takımın şampiyon olmasını istersem Fenerbahçe'nin başarılı olmasını isterim."

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler

Lan mart ayında maçınız var bu nasıl açıklama şaka mısınız

asdfasdas.webpbunemk.gif

Satılıkları da gördük ama Pazarlanmış köpek ilk defa görüyoruz.

bodrumun gücü ne zaten klopp olsa farketmez,küme düşsünler cok daha iyi

Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir nezaket veya saçmalık yoktur. Gönül şikesi mi yapacaksın diye sorarlar adama. Macınız var ulan o son cümleyi bari söyleme... Bu sezon cidden değişik. İnsanların akıl sağlığımı gitti ne oldu. İnsan rakibi olacağı takıma şampiyonluk diler mi ula. Ne beyinsiz insanlar var dünyada ve alenen söylüyor.

Normal, Mourinho'nun en yakin arkadaslarindan biri sonucta.

Bizim maçta bileklere çalıştırmayacağının garantisi var mı?

Bir rakip takim hocasi fanatik klup sembolu degilse arda turan volkan demiral gibi soyle bir aciklama yapmamali ayiptir bu

Çağdaş Atan
İlhan Palut
Bülent Uygun
Ömer Erdoğan
Sami Uğurlu
Emre Belözoğlu
Volkan Demirel
Jose Morais
Hakan Keleş
Mustafa Alper Avcı

gibi hocalarla tabi puan kaybetmezler anadolu'da

Al işte şu ligde şampiyon oldun mu biz tek siz hepiniz diye boşuna söylemiyoruz. Her sezon en az 5-6 tane takım böyle fenere banko yatan takımla dolu oluyor.

Geri
Üst Alt