Boey İçin Arsenal'in Resmi Teklifi 17 Milyon Euro

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1684950068142.png

Boey için Arsenal'in teklifi 17 milyon Euro. Galatasaray 25 milyon Euro'dan aşağıya bırakmayacağını Arsenal'e iletti. Arsenal düşünmek için zaman istedi.

(Nevzat Dindar)

Arsenal’in işin içine girmesi harika oldu bizim için. Piyasası tavan yapacak.

Haberin aslı varsa Arsenal' e ve Sachamıza hayırlı olsun, buradan dönmez bu iş. Arsenal fiyatta direnirse Boey huysuzlanır ve tutamayız. Bir şekilde orta yol bulunur...

17 gayet iyi rakam bu arada, ben 15 e çoktan razıydım şahsen...

Haberin aslı varsa Arsenal' e ve Sachamıza hayırlı olsun, buradan dönmez bu iş. Arsenal fiyatta direnirse Boey huysuzlanır ve tutamayız. Bir şekilde orta yol bulunur...

17 gayet iyi rakam bu arada, ben 15 e çoktan razıydım şahsen...
Dogruysa bu acilis teklifleri, yani 17'e salmayacagiz bu da ikinci teklifleri 20'yi bulacagini gosterebilir. 20 milyon euro iyi para olur.

Güzel para böyle bir teklif varsa hayırlı olsun

Işin sonu boey ulkesinde antremanlarina devam ediyor. Gs 12.5m+ bonuslarla 15m cikan teklifi kabul ettiye gitmez insallah
Pek zannetmiyorum. Menajeri bizim kulüple hareket ediyor sanırım. Hatta açıklaması vardi. Boey gibi üst düzey bir beki almak için takımların 20 milyon üzeri ödeme yapması gerek diye

17 direk veririm daha öyle teklif gelmez sağ bek 17m euro ve tr ligi burası.

Seneye performansı ne olur Allah bilir gönderin gitsin zaten böyle bir teklif var biz reddedersek oyuncu gitmek için zorlar.

Biz febe değiliz oyuncularımız küçükken Galatasaray'lı değildi babaları onları GS'li yapmadı profesyonel topçu çoğu.

Geri
Üst Alt