Bora İsmail Bahçetepe | Yönetim Kurulu Üyesi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ef320c182ccb4e6c9705623c98404161.jpeg

1964 Eskişehir doğumlu Bora İsmail Bahçetepe, Galatasaray Lisesi 115. Dönem mezunudur. İTÜ Endüstri Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını İÜ İşletme Fakültesi İşletme bölümünde tamamlayan Bahçetepe, Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanıdır. Bahçetepe’nin bir de çocuğu bulunmaktadır.

Bora bey geçen sene Mart ayında "seneye 8-10 bin kapasitemiz artıyor izin aldık, ayakta seyirci alacağız" demiş, bu sezona sirayet etmedi,
fısfıs ismail tadında biri gibi.

adama bakıyorum..

direkt nazi himmler'i görüyorum.

ananas yönetimi bana hep profillere böyle bakma huyu verdi...

"Bizi siz seçtiniz...sonuçlarına ağlamayın" diyecek bir surat var.

"OKAN BURUK KANKAN DEĞİL MİYDİ ACUN? ESAT YONTUNÇ UÇAĞA ALINMAMALI!"

Levent Tüzemen: "Sen Okan Buruk'u şikayet ediyorsun Acun, bak bu resimde kim var! Okan Buruk ve Esat Yontunç var. Acun'un ortağı. Galatasaray uçağıyla her yere gidiyor. Galatasaray uçağına yarından itibaren Esat Yontunç binmemeli! Eğer protesto varsa bu şekilde olamaz!

Bu kişi de yönetici Bora Bahçetepe'nin arkadaşı! Galatasaray yönetimi ve başkanına söylüyorum; Esat Yontunç, Galatasaray uçağında olmayacak!

Okan Buruk senin kankan değil miydi Acun!"

1727811261654.png

Haluk Yürekli: ''Acun Ilıcalı'nın Galatasaray için ne kadar tehlikeli birisi olduğunu size geçen sezon söyledim. Hala Galatasaray Yönetimi'nde devamı var Acun Ilıcalı'nın; Bora Bahçetepe. Bora Bahçetepe'nin azıcık yüreği var ise Acun Ilıcalı'ya cevap versin!''

Levent Tüzemen: "Galatasaray yöneticisi Bora Bahçetepe, bu sana da yazar! Getirdiğin insanlar... Ben bir dönem bir yazı yazdım, Galatasaray siyaseti içinden haber veriliyor dedim... Bu adam (Esat Yontunç) uçağa binmeye devam ederse çıkarım kongrede konuşurum! Okan Buruk sana da söylüyorum; dostlarını ve arkadaşlarını doğru seç! Etrafındakileri seç hocam! Böyle dost olmaz!"

Üst Alt