Bournemouth, Enes Ünal'ın Bonservisini Aldı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth, millî futbolcu Enes Ünal ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Burdanda bize gelir heralde artık

Menajeri ya büyücü filan, ya da bundan bir şeyler görüyor Avrupa ama ben çözemedim.

Şimdiye kadar 43-44 Milyon € bonservis ödenmiş Enes için vay be. Hakan Çalhanoğlu'ndan fazla rakam (41 Milyon €).

3 milyon bile verilmez gereksiz bir oyuncu ve oyuncu stili

Getafe'de istatistik olarak gayet üst düzey iki sezon geçirdi. Hatta tam sezon sonunda ciddi sakatlanmasaydı Real Joselu yerine onu alacaktı diyorlar ki belki Joselu'dan daha mantıklı olurdu onların bakış açısıyla...

Bournemouth'daki yedek istatistikleri de aldığı süreye kıyasla fena değil. Sakatlık sonrası bir sezon oluşu ve EPL'ye alışma süreci ve yedekten ritim bulmanın zorluğu falan derken yeterli bulmuşlar demek performansını. Üstelik santraforların prime yılları denen yaşlarına giriyor. Antremanlarda çalışmasını falan da beğendilerse neden olmasın... Seneye daha çok oynayıp iyi bir sezon geçirirse de Solanke'nin olası satışı için yerini doldurmuş olacaklar kendi bakış açılarıyla...

Ben şimdiye kadar performansı milli takım için de değerli görüyorum kendisini... Tabi eldeki santraforlarını sınırlı oluşu da bunda etken ama bence fiziksel durumuna göre ilk 11 adaylarından da biri...

Getafe'liler de üzülmüs satilmasina.
Milli takimda pek bi numarasini göremedik ama gittigi kulüplerde hep sevilmeyi biliyor. EURO 2024'de kendini gösterir umarim. Zaten ondan baska forvet yok elde.

Geri
Üst Alt