GSC Portal Bruma, Galatasaray'dan Ayrılıyor!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bruma4.jpg

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Portekizli yıldız adayı Bruma, Sarı-kırmızılı ekipten ayrılma kararı aldı.

Detaylar GSC Portal'da...

Yolu açık olsun. en doğrusunu yapar. burada çürüyüp gidecek yoksa

Birşey olacağına inanmıyorum. Ancak bizim için büyük kayıp olur.

Bir ust düzey yetenegi nasil bitirilir dersini verdik resmen. Yaziklar olsun

İlerde çok üzüleceğiz. Kendisi için ayrılması doğru olandır. Oynamadan gelişemez. Yolu açık olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kendisi için mantıklı karar prandelli oynatmıcak bunu bari kiralık olarak futbolu unutmasın

Kimse haberi okumamış sanırım. Yorumlar onu gösteriyor.

Kiralanması gayet mantıklı olacak. Gelişme gösterir ve hem kendi hem de bizim açımızdan kaderini çizer. Yalnız kiralanacaksa Almanya, İngiltere, İspanya gibi liglere gönderilsin. Gidip Antep, Karabük vs. takımlara kiralanmasın.

GT-I9300 Tapatalk

Abdürrahim Albayrak denen yönetici bozuntusu ben olsam 4.5 milyon euro alan Drogbayi ben oynatirdim diyordu. 10 milyon euro verdigin adam ucuza gidince ne yapacaksin? Ontivero gibi kiralamayin yeter bize.

Keşke birileri Bruma'yı oynatacak hocayı da getirseydi... Ulan takımda doğru düzgün oynayan adam yok ama kalkıp bu herifi göndermek istiyoruz... Yemin ediyorum Galatasaray dahili bedhahlar tarafından yavaş yavaş yok edilmekte...

Kimse haberi okumamış sanırım. Yorumlar onu gösteriyor.

Kiralanması gayet mantıklı olacak. Gelişme gösterir ve hem kendi hem de bizim açımızdan kaderini çizer. Yalnız kiralanacaksa Almanya, İngiltere, İspanya gibi liglere gönderilsin. Gidip Antep, Karabük vs. takımlara kiralanmasın.

GT-I9300 Tapatalk

Almanyaya gitse bence süper olur, adamlar çok hızlı tempolu top oynuyor, tam benim istediğim..

bahtsiz bedevi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bruma ile bu yabancı düşmanı ve yerli yalakası yönetimi hasarını atlatsak iyi. Sneijder ve Muslera'nın ayrılışına da hazırlıklı olun.

Tarihin en berbat, en karanlık şekilde oluşturulmuş ve seçilmiş yönetimi ile karşı karşıyasınız.

West Ham, Everton, West Brom'a falan kiralayalim.

N5

ilk kanat opsiyonunu kiralatcak adamın bu klüpte işi olamaz,gönder Prandelli'yi sorun çözülsün işte.

Geri
Üst Alt