Bruma: "Hedef takıma yardımcı olmak!"

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
b10cdefc75194d7f9f65d1eb1d922297.jpeg

Adanaspor karşısında attığı tek golle Galatasaray'a galibiyet getiren Bruma, karşılaşma sonrası, "Bugün bizim için çok önemli bir maçtı. Galip geldiğimiz için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şimdi hiç ara vermeden çalışmaya devam etmemiz lazım" diye konuştu.

Bruma, attığı 4 golün de deplasmanda olduğu yönündeki soruya, "Hedefim her zaman takımıma yardımcı olmak. İçeride veya dışarıda atmam önemli değil. Mühim olan takımımın kazanması" yanıtını verdi.

Bu sezonki performansı konusunda ise Portekizli genç yıldızımız, “Bu yıl hocamın ve takım arkadaşlarımızın desteğiyle kendimi daha güvenli ve daha iyi hissediyorum. Bu da performansıma yansıyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray.org

PORTAL HABERİ

Son düzenleme:
Sende olmasan yine Avrupaya nasil katiliriz hesabi yapardik be Aslanim

Sent from my iPhone using Tapatalk

yardımcı olmak derken sırtında taşımayı kastediyor olsa gerek.

Nazar degmesin, keske kara oglan ile yeni sozlesme yapsak devre arasina kadar. Gec kalacagiz vallah.

Kendi istemiyorsa bizim yapacak bir şeyimiz yok.
Burada yonetimin ''is becerme'' kabiliyeti de ortaya cikmali, ona bazi seyleri vaad edebilmek lazim gelecek projeler uzerine, sportif anlamda tabi. Dogal olarak da ciddi bir kontrat onerilmeli, bu takimda Semih ler falan 1.5 milyon euro garanti para aliyorsa Bruma en az 2 milyon almalidir.

Burada yonetimin ''is becerme'' kabiliyeti de ortaya cikmali, ona bazi seyleri vaad edebilmek lazim gelecek projeler uzerine, sportif anlamda tabi. Dogal olarak da ciddi bir kontrat onerilmeli, bu takimda Semih ler falan 1.5 milyon euro garanti para aliyorsa Bruma en az 2 milyon almalidir.

Belki de uzatırlar,bilemeyiz erkenden yönetimi asmamak lazım.

Fatih Terimin belki de en akıllı transferi

Helal olsun

Belki de uzatırlar,bilemeyiz erkenden yönetimi asmamak lazım.
Bende bekliyorum, ama sahsen eger bu is pozitif sonuclanacaksa devre arasinda belli olur diyorum. Sezon sonunu beklerlerse is isten gecmis olur buyuk ihtimal. Cunku 1 senelik kontrati kaliyor ondan sonra o da Bruma ve menajeri icin buyuk koz olacak.

Gelin beni asın giderse yonetimin sucu yok.

Kötü günde Terim'in kazığı, iyi günde Aysal'ın projesi... Bir karar veremedik şuna.

Bruma olmasa bu takım ne haldeydi kim bilir. Hoca bu takımı Sneijder ve Bruma'nın ayağına bakmak haricinde de hücum yapabilecek ve üretken olacak bir takım haline getirmeli.

bu transfer kebapcının değil bizzat yüce insan ünal aysal hazretlerinin ileri görüşlülüğünden olmuştur

znX3rD.jpg

Yanlışın var botoksdash

Bruma: ''Umarım Fatih Terim...'' - Foto Spor

Bunların arasında en uyumlu çalıştığın teknik direktör kimdi?

Kesinlikle Fatih Terim. Ona çok şey borçluyum. Beni bu kulübe kazandırdı ve ondan çok şey öğrendim. Umarım bir gün onunla tekrar çalışma imkanı bulurum.

Bruma bir Fatih Terim eseridir

şampiyonluk yarışında olma sebebimiz brumadır açık ve net yoksa çoktan havluyu atmıştık

Geri
Üst Alt