Bruma İçin Üzülenler Semih Kaya'yı Hatırlayın!

Bruma fizik olarak çok zayıf . Bu tür sakatlıkları iyi bir şekilde atlatması için fiziğini güçlendirmeli ve mental olarak güçlenmeli .

Bu ameliyattan yaklaşık 4-5 ay sonra spora tekrar başlanıyormuş. 2 ay gibi de kendini toparlaması sürer bence. Takımla idmanlara yaklaşık 7 ay sonra çıkar diye tahmin ediyorum bu da yani Temmuz ayının ortalarına Ağustos başına denk gelir.

yabancı sınırı 5 e düşerse ikinci linderoth vakası yaşamamak için yol yakınken ayırırız yolları..

hızlı diye çalım atma ihtimali yüksek diye ilerde atar diye ilerde iyi orta yapar diye ilerde pas futbolunu öğrenir diye o riski almayız..

geçmiş olsun bruma..hem sana hem bize..

fatih terimin 3.dönem kazığı olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini aldın..

tabiki daha yeni yöntemler var artik. Ölülerin adalesi filan aliniyormus ve böylece cok daha hizli regenerasyon oluyormus, tabiki bazi sportmenler etik isinden dolayi bu yöntemden kaciyorlar. Ayni seyi Bayern Münih in defans oyuncusu Badstuber yasadi ve yasiyor su an, ve o bu yönteimi redetti.

Yanilmiyorsam zamaninda Nihat Kahveci Euro 2008den önce bu yöntemden faydalandigi icin baya bir tartisma konusu olmustu.

Tapatalk

yabancı sınırı 5 e düşerse ikinci linderoth vakası yaşamamak için yol yakınken ayırırız yolları..

hızlı diye çalım atma ihtimali yüksek diye ilerde atar diye ilerde iyi orta yapar diye ilerde pas futbolunu öğrenir diye o riski almayız..

Amma sacma mesaj olmus kusura bakma cevap veremeden olmaz idi.

3.kazığıymış. Tüm dünyada saygın bir wonderkid Bruma.

hangi ara kazık olmuş Bruma,dur bakalım hocam, talihsizlik yaşadı sağlıklı dönsün kumaş sağlam oynayarak geliştirecek kendini, 3 maç oynayıp yolları ayıralım diye yatırım yapılmadı bu adama, daha yaşı 19

ben semih gibi toparlayacağı anlamında söyledim.semih yılmadı,başardı.

Doğru ama şu da var Bruma kanat ayrıca Semih gibi pasaport avantajı yok. Benim merak ettiğim bağları kopan biri üst gövde çalışabilir mi?Çünkü Bruma'nın oynamaktan ziyade üst gövdesini geliştirmeye ihtiyacı var.

Örneğin Wallcott'u Wenger 2 sene filan oynatmamış full üst tarafını çalıştırmış hazır olunca forma vermiş.

Sakatlık sonrası muhteşem dönüş denildiği zaman aklıma gelen ilk isim... Futbol hayatı bitti denilen adam dünyayı salladı.

ronaldonazariook.jpg

Hicbirseyi kalmaz merak etmeyin, Wilshere yanilmiyorsam 13 ay sakat kalip 2-3 kez ameliyat olmustu. Bruma'da bu isin ustesinden gelir, yeter ki klub destek ciksin

Bale 18 yaşındaydı 8 Aylık bir sakatlık geçirdi.. Birşey olmaz...

Diz sakatligi futbolda en agir sakatliktir. Kendimde geçirdigim için biliyorum.

Kendini hem mental hem fizik iyi hazirlamali, kendine iyi bakmali..

Geri
Üst Alt