Bruma, 'Yıldız Sözleşmesi' İstedi!

Emre Arslan

Cezalı
bruma.jpg

Galatasaray’daki yüksek maaşlar, yeni sözleşmelerde yönetimin elini zorluyor. Kontratının bitimine 1.5 yıl kalan 22’lik Bruma da yıldızlara verilen maaşı talep etti: 4 milyon Euro.

Galatasaray'da bu sezon yakaladığı büyük çıkışla takdir toplayan Bruma, sarı-kırmızılı yönetimi düşündürüyor. Sözleşmesi 2018 yazında sona erecek olan 1994 doğumlu Portekizli, yeni sözleşmeye sıcak baktığını açıklasa da yüzde 150'nin üzerindeki zam talebiyle düşündürüyor. Yılda 1.5 milyon Euro kazanan Bruma, menajeri Catio Balde aracılığıyla talebinin 4 milyon Euro olduğunu yönetime iletti.

En büyük kozu ayrılık Galatasaray'da maç başılarla birlikte 3.5 milyon Euro para kazanan 4 oyuncu var: Sneijder, Muslera, Selçuk ve Podolski. Bruma da performansıyla elitler arasına girmesi gerektiğini düşünüyor ve geri adım atmıyor. Portekizli'nin elini güçlendiren esas koz ise 2018'de bedavaya ayrılabilecek olması... Galatasaray'ın 13 milyon Euro bonservis ödediği oyuncuyu elden kaçırmak istememesi nedeniyle Bruma, bu kozu kullanarak talebini yüksek tutuyor. Bu şartlarda görüşmelerin yaza kadar sarkması olası...

BU ASİST YÖNETİME!

Galatasaray'ı sezonun ilk yarısında sırtlayan Bruma, dün medya mensuplarının karşısına geçti. Yeni kontrat imzalaması hakkında, "Menajerimle kulüp arasında bir görüşme gerçekleşti. Galatasaray'dan yenileme teklifi gelirse mutlu olurum ve seve seve kabul ederim" diyen Portekizli oyuncu, "Yurt dışından da cazip teklif gelirse, benim için de uygun olursa oturulur ve değerlendirilir" yorumunu yaptı.

"YASİN İLE BİR SIKINTIM YOK"

Bruma, Alanyaspor maçında pas vermediği için tartıştığı Yasin Öztekin ile arasında sorun olmadığını söyledi: "Yasin beni çok seviyor, ben de Yasin'i. O günkü maçta gol atmayı çok istiyordum. O yüzden birazcık bencil davranmış olabilirim. Birbirimize yaptığımız asistler var. Bireysel anlamda kesinlikle aramızda bir sıkıntı yok." Sarı- kırmızılı kanat oyuncusu, ligin zorlu olduğunu belirterek, "Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye Ligi'nde çok ciddi takımlar var. Önümüzde de uzun bir periyot, şampiyonluk için başka takımlar var. Sadece bir takımı en büyük rakibimiz olarak göstermek çok doğru olmaz" yorumunu yaptı.

Sabah

Bruma, 'Yıldız Sözleşmesi' İstedi!

Selcuk ve Poldi yi yollayip maaslarini Bruma ya verelim

cakma deep lying playmaker 3 million euro aldigi yerde bruma en az 5 almali. ben galatasaray'a transfer olsam 3 mio euro'dan az maas kabul etmem

Bunda şaşırılacak bir şey göremiyorum adam hücum gücümüzün %50'si oldu bu sezon.

ben 3.5 diye biliyodum.
sneijder ile kıyaslamamak gerekir çünkü o dünya çapında 1 yıldız herşeye hakkı var (crazyblood mod on)

2.5 verilebilir bence açlık sınırı 2 çünkü eren falan 2.15 alıyo düşünün.

Aslinda cocuk hakli ama sen 6 aylik performans icin aldigin parayi nerdeyse 3 e carpamazsin.... Hadi diyelim adam 2-3 sezon yuksek performans gosterdi, amenna... Bu sezon a kadar ne yapmiski o kadar istiyor? Hadi diyelim kabul ettik, imzaladiktan sonra yatmayacagi ne malum ?

Ben olsam 2.25 m ve mac baslari ile primler ile felan 3 e tamamlarim... Ope ope kabul edecek, sanki Tottenham buna 4 verecek :s Tottenham a gitse en fazla 2.5 m alir primler felan dahil

Son düzenleme:
Bunun menajeri cakalin teki. Hep de bizi bulur zaten böyle ückagicti adamlar.

Bruma'nın gitmek istediği çok açık. Şimdi senelik 4m€ maaş istiyor, önümüzdeki dönem de daha fazlasını isteyecek ve vermezsek resti çekip gitmek isteyecektir.

Böyle potansiyelli bir oyuncuyu takımda tutmak çok zor çünkü.

Aslinda cocuk hakli ama sen 6 aylik performans icin aldigin parayi nerdeyse 3 e carpamazsin.... Hadi diyelim adam 2-3 sezon yuksek performans gosterdi, amenna... Bu sezon a kadar ne yapmiski o kadar istiyor?

Ben olsam 2.25 m ve mac baslari ile primler ile felan 3 e tamamlarim... Ope ope kabul edecek, sanki Tottenham buna 4 verecek :s Tottenham a gitse en fazla 2.5 m alir primler felan dahil

Tottenham 2m verir yarısı vergiye gidiyor zaten kendisine 1 kalır.

kademeli bir sözleşme yapılabilir, 2-2.5-3.0 son sezon ise 4 olabilir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 diyede abartmasın veremeyiz o kadar yüksek meblalar

Ama kesinlikle hakediyor Bruma 4 milyon'u(Van Perie&Sneijder 5=Selçuk&Aboubakar 4 aldığı bir lig)

Sneijder ve Selçuk zayıf performanslar ile 3 alıyor. Brumaya 5 bile verilebilir.

Algi operasyonu var bence bu rakamlar doğru degildir

sent by note 7 #fireinthehole

Bruma yi kafada satmışlar size zemin hazırlıyorlar burda. Yok çok istedi mecbur kaldık sattık hesabı.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Performansını mevcut oyuncularla(selçuk, sneijder, poldi, eren) ile kıyaslarsa 4 milyon istemesi gayet normal. Ama 4 milyon cidden fazla. Diğerlerinin aldığı rakamlar da fazla. Sezon başında anlaşsalardı 2 milyon € ya biterdi bu iş. Sonuç ne olursa olsun kabahat bu yönetimdir. Şimdi 2,5 milyona razı olsa diye yazarız burda.

2.75den artarak sözlesme imzalanmali. bruma elden kacarsa yönetime en agir küfürleri ederim.

Bence de kendilerini hakli cikarma cabasi bunlar.

Yazin sözlesme uzatsalardi simdi bunlari konusmazdik. Illa yumurta kapiya dayaninca akillarina geliyor.

Ben bu isin icinde olmadan bile diyordum bunun menajeri cakal herifin teki diye, göremediler mi bunu. Bruma bize gelirken de Sporting ile sorunlar yasamisti hatirlarsaniz.

Ya afedersiniz ne bokturda 4 milyon eurolar isteniyor. Yasinden ne farki kaldi. Yarin obur gun menajeri kulup bulur boktan bir performansta sergiler beles kacmanin pesine duser.

Once ahlak.
Vallahi yonetici olsam 1.5 senen var idmanlara bile almam cokta umrumda derim yani. Ya o menajeri birakirsin ya körelirsin secim senin maddesini masaya yatirabilirsin, blorf blorftur.

Ha fikrime gelirsek 20-25 milyon eurolari bulup satmak gerekir, yanlis anlasilmasin en bok doneminde bile israr edilmesi gerektigini soyledim hep ama piyasasini bulunca gonderilmeyecek adam yok takimda isin ozu yerini doldurmak onemli.

Son düzenleme:
Tothenam için yol yapıyor. Lizbon'da oynarken bize gelmek için elinden geleni yapmıştı. Şimdi ise bize aynısını yapıyor sanki.

max şu hali 1.5 eder lakin verilen rezalet maaş sistemine bakılırsa 5 istese hakkı

Geri
Üst Alt