Bruma, Zammı Kaptı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
bruma_gs_guluyor_170716.jpg

Galatasaray yönetimi, PSV’nin istediği Portekizli futbolcunun sözleşmesini uzatıp yıllık ücretini 1.7 milyon Euro’ya çıkaracak..

Riekerink’in yönetime “Satılmasın” raporunu verdiği Bruma’ya yönetim zam yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüp daha önce Real Sociedad’ın kullanmadığı 7.5 milyon Euro’luk opsiyonu PSV’den talep etmiş ancak “5 milyon Euro veririz” cevabını almıştı. Bruma, İsviçre kampında yıldızlaştı ve değerini artırdı. Yönetim de Portekizli yıldızı 10 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif gelirse satma kararı aldı.

Bruma’nın 2018’de sona erecek sözleşmesinin iyileştirme yapılarak uzatılması gündemde… Eğer Bruma satılmazsa 1.2 milyon Euro olan garanti ücretinin 1.7’ye yükseltileceği öğrenildi.

SABAH

ligde 3-5 gol atıp çoştursun, ondan sonra yapın zammı bağlayın bi 5 sene daha. satarsanızda 20 den aşağı vermeyin

mükemmel yönetim tekniği. hazırlık maçında güzel oynadı eyvallah da bi durun lan devamlılığı sağlasın.

Bruma'nin gittiği filan yoktu. Böyle haber yaptirip zam yaptilar. Yine birilerinin cebine komisyon girdi. Haram ediyorum

Bizim takım çok iyi heee

Sent from my iPhone using Tapatalk

Performansa dayalı zam yap.

5 gol 5 asıst zam için yeterli.

Sözleşmeyi de uzatmayı ihmal etme.

Ama Galatasaray menfaatini düşünen yok geleceğimizi heba ettiler

Selamun aleykum

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:asd22:

Vay be hazırlık maçları yeterli geliyor demek ki

Maaş konusunda geçen seneden bile önündeyiz şu anda.Bu gidişle 17-18 sezonunda da ceza alacağız.

Gereksiz 2-3 hazırlık maçında gol attı diye dünya yıldızı moduna soktunuz adamı

Yönetimde sözleşmesini uzatıp,maaşını yükseltiyor dünya yıldızımızın ne var bunda :)

Geri
Üst Alt