Bryan Mbeumo 75 Milyon Euro Karşılığında Manchester United'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1747659286365.webp

Arsenal, 25 yaşındaki hücum oyuncusu Bryan Mbeumo'nun transferi için Brentford ile görüşmelerde bulunuyor.

Görüşmeler devam ediyor ancak Arsenal, onu almak isteyen tek kulüp değil. Manchester United da ilgileniyor ve haberlere göre ilk etapta 50 milyon sterlinlik bir teklifte bulundu.
[@Teamnewsandtix]

20.07.2025:
Manchester United ve Brentford, 25 yaşındaki Bryan Mbeumo'nun transferi için el sıkıştı.

Bonservis bedeli 75 milyon euro + 7 milyon euro bonus. (D. Ornstein)

Arsenal, 25 yaşındaki hücum oyuncusu Bryan Mbeumo'nun transferi için Brentford ile görüşmelerde bulunuyor.

Görüşmeler devam ediyor ancak Arsenal, onu almak isteyen tek kulüp değil. Manchester United da ilgileniyor ve haberlere göre ilk etapta 50 milyon sterlinlik bir teklifte bulundu.

[@Teamnewsandtix]
valla çok iyi bir topçu kanat forvet,forvet hatta 10 no oynar senin istediğin tarzda bir adam bence

iyi bir herif ama saka'nın pozisyonunda oynayan adamı arsenal ne yapacak anlamadım.
maritnelli'nin yerine transfer yapmaları lazım.
rodrygo'nun real'den ayrılması muhtemel ben olsam parayı ona basarım.

iyi bir herif ama saka'nın pozisyonunda oynayan adamı arsenal ne yapacak anlamadım.
maritnelli'nin yerine transfer yapmaları lazım.
rodrygo'nun real'den ayrılması muhtemel ben olsam parayı ona basarım.
Rotasyon icin istiyorlarmis sonucta Saka olsun digeri olsun sezonda 60 mac oynayacaklar oyle bakinca tatli rekabet sart aslinda.

Rodrygo'nun durumu belirsiz simdilik, once Xabi Alonso ile gorusmesi olacak ona gore kararini verecek.

Hollanda portekizdeki adamlara 70-80 verilirken EPL'yi hoplatan adama 50 gayet normal

Geri
Üst Alt