Üye Görüşü Bu Haber Doğruysa Malum Oyuncularımızda Bu Konu da Adım Atmak İsterler mi?

Tum personelin ve futbolcuların Maaslarında %20-30 arasında indirim yapılmalıdır.yoksa bu borç bitmez

%20-30 az bile. Burak selçuk 3 min euro alıyorlar. Şimdi bıraksanız bu oyuncuları en fazla 900bin euro veren çıkar, o bile çıkmayabilir. en az yarı yarıya indirilmeli rakamlar. Kulübün anasını Demirören ağlattı. Yabancı saçmalığını bu hale sokmasaydı şimdi kulüpler mali fair play sıkıntısı çekmezdi. ahh tüpçü ahh herşeyin tek sorumlususun.

Hamit ile sözleşme yenilemek neyin kafası :D

Doğru değildir inşallah Hamit olayı

şaka mı lan bu,direkt sözleşme bittiği günden itibaren klübün önünden geçmesi yasaklanmalı Hamit'in.

haber yalandır ama selçuk ve buraktan önce oynamayıp 3m alan eboue var kimse konuşmuyor ama kadro dışıların maaşıyla 10-15 milyon euroluk adam alınır.

Hamit'in sozlesmesi seneye bitiyorsa gitsin iste, 2m'a filan indirmesine gerek yok. Verelim bu sene 2.9'u seneye gitsin.

Selcuk ve Burak satilmali, maaslarinda indirime gitmesinler.

hamit'e laf atan durzuler adamin oynadigi lig maclari kaybetmedimizi hatirlatirim ;)

haber yalandır ama selçuk ve buraktan önce oynamayıp 3m alan eboue var kimse konuşmuyor ama kadro dışıların maaşıyla 10-15 milyon euroluk adam alınır.

kadrodışı adamın nesini konuşucağız. Eboue kendi kendi mi kadrodışı bıraktı. Ona verilen rakam da yüksek ama onu kadrpdışı bırakıp edilndne çıkarmayanlar utansın.

Bence Melo ile de uzatilmamali. Adamin kontrati zaten 2016 ya kadar. O zaman 33 yasinda olacak. Ben sahsen uzatilmasini istemiyorum cünkü hepimiz biliyoruz neler olacagini.

Her oyuncumuzda bu oluyor cünkü. Bir gün gelecek Melo da istemeyen adam ilan edilecek ve kadro disi birakilacak kontrati bitene kadar ya da kendisi gidene kadar.

Ben Melo ya böyle davranilmasini istemiyorum acikcasi. Gözümde efsane topcularimiz arasinda bence. Onun icin iyi hatiralar ile ayrilmasini istiyorum.

Geri
Üst Alt