Bu İğrenç Stoper Rotasyonu İle Mutluluklar Dilerim

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Yılmaz Çalık 2021
Serdar Aziz 2020
Semih Kaya 2018
Günter Koray 2018
Kadir Balta 2018

80 tane orta yaptirirlar
Kademeye girmezler
1 tane hava topu alamazlar
Yerli kan emicileridir
Kimse 1 lira bonservis teklif etmez
Ligde kupada rezil ederler
Kazara Avrupaya gidersek 5ten asagi yedirmezler
Milli Takimda Mehmet Topal stoper oynarken birbirinden BOKTAN 5 yerli stoper ile size mutluluklar dilerim.
5ini topla bir stoper etmez
Maclari izlemeyi askiya aliyorum artik.

Erzurumspor'dan hallice 1 stoper hattı.

Hakan sözleşme bitecek
S.Aziz 500 bin euro'ya sat
Semih 750 bin euro
Çalık 250 bin euro
Koray 500 bin euro

Maaşlarının bir kısmını öderiz bir süre. Kimse serdar semih gibi kazmalara yıllık 2 vermez.

Gercekten inanilir gibi degil. Su adamlari hali sahaya cagirirken bile dusunur insan. Biz koskoca Galatasaray'in savunma hattini veriyoruz.

Ülkede futbol ile ilgilenen insanlara sorsan Milli takimin en büyük sorunu ne diye. Ya forvet ya da stoper derler.

Biz de gidiyoruz hala yerli stoper aliyoruz sanki ülkenin yetistirdigi en iyi futbolcular stoper mis gibi. Defans da ne kadar az yerli varsa o kadar iyidir bir takim icin benim gözümde.

Tabi oynattigin yabancilar da Chedjou, Cavanda ve kendisini ne kadar sevsem de Carole gibi beyinsiz olmamali. Yerli oyuncularin pozisyon bilgisi berbat ötesi oluyor ama biz öyle bir kulübüz ki gidip yabanci futbolculari da ayni sekilde buluyoruz. Sonuc olarak icinden cikilmayacak bir bok cukurunda buluyoruz kendimizi. Hadi bu yerli stoperler ucuz maliyetli olsa neyse de sirf Serdar ve Ahmet ikilisine 7 Milyon bonservis ödendi bu sezon ve hala stoper bölgemiz sikintili.

Kisaca: Cöpe giden milyoncuklar.

Son düzenleme:
7af2f9c0d754685414c1ef85625fb328.jpg

onu gectim en uzun boylusu günter koray 1,85 ile

stoper kriterleri:
yerli
max boy 1.85
yakisikli
en az 1 milyon euro maas
hava topu alamamak
oyun kuramamak
hele bi' de süper lig'dense hemen 3 saat icerisinde teklif yapilir pazarlik baslar
rakip baskan 2 milyon diyorsa 2.5 verip almakla sonuclanir

Her zaman söylediğim gibi bir kere de yanıl be mübarek.

Geri
Üst Alt