Bülent Korkmaz Antalyaspor'da

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
20180609035615.jpg

Kulübümüz, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
ANTALYASPOR A.Ş

Hayırlı olsun, inşallah başarılı olur.

Kendisini ne kadar cok sevsem de berbat bir teknik direktör maalesef.

Ligin ikinci yarisini göremez muhtemelen. Su altin jenerasyondan yerli bir tane adam akilli teknik direktör cikmadi yav en aci durum da bu.

Not: Okan'i adam dan saymiyorum.

ÇOK GÜZEL HABER...KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA ÇOK BAŞARILIYDI BİZE ERKEN GELDİ...CESURYÜREK BU KEZ BAŞARACAKTIR...LİGDE NE KADAR ÇOK GALATASARAYLI OLURSA O KADAR İYİ OLUR...ÜSTELİK KAPTAN GİBİ GERÇEK VE AHLAKLI BİR GALATASARAYLIYSA...GERÇEK EFSANE...SIFIR DEFOLU...

Başarılı olacağını düşünmüyorum.

Her ne kadar Bein'deki tırt heriflerin tırt yorumlarına karşı çıkmasa da kaptanı çok severim. Gerçek bir Galatasaray efsanesidir, çocukluk kahramanımdır. Antalyaspor kötü yönetilen bir kulüp. Zor ama umarım başarılı olur. :hat:

Bi teknik direktörlük bi yorumculuk. Sonuç: ikisinde de vasatı aşamıyorsun hocam.

Umarım başarılı olursun.

Lig tv için yeni Galatasaraylı yorumcu önerim Necati Ateş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yönetim taraftar arası berbat şerefsiz bir yönetim var arada yem olur

soğuk bir ankara akşamında gs tribünlerine yaptığı kol hareketi hala akıllardadır tam bir karaktersiz

B%C3%BClent+Korkmaz+Kol+Ge%C3%A7irme.jpg

soğuk bir ankara akşamında gs tribünlerine yaptığı kol hareketi hala akıllardadır tam bir karaktersiz

B%C3%BClent+Korkmaz+Kol+Ge%C3%A7irme.jpg
bu hareketi Galatasaray taraftarına yapması için hiç bir sebep yoktu.

şahsen sadece gol sevinci olduğunu, GS taraftarıyla ilgisi olmadığını düşünüyorum.

tabi bize attıkları gol sonrası bu kadar sevinmesi bile tepkiyi hak ediyor.

o güne kadar büyük kaptandı o günden sonra sadece bir eski Galatasaraylı futbolcu.

Sile sile efsane kalmadı yav kulüpte. Yakında UEFA Kupası fotoğrafında sadece Terim ile Hagi kalacak. :asd:

Geri
Üst Alt