bülent korkmaz'ın galatasaray'daki kredisi

Emin Empak

Aslan Üye
bence bitmeyen kredidir.

her ne kadar tv'lerde ufak tefek yanlışları da olsa td iken lincoln'ü yese de bu kulübe emek vermiş, diğerleri gibi satıp gitmemiş galatasaraylılığını ispat etmek için kamera gördükçe ağlamamıştır.

Haginin kredisi bende daha fazla

Hesap Makinesi

sahada oynadığına tanıklık ettiğim hagi ile beraber yaşayan anlı şanlı vede canlı en büyük efsane.

maxresdefault.jpg

İdolumdur

Hayranlik duydugum isimdir

Durusuyla, konusmalariyla, adamligiyla, tarziyla 1 numaradir

0'dır . yabancı düşmanıdır . 10 numara düşmanıdır . florya yeniçeri ocağının başkanlığını yapmıştır bir zamanlar .

ha birde bülent korkmaz denilince aklıma direk hamburg maçı geliyor . meira'yı satıp , stoperdeki adamlar sakatlanınca stopersiz kalıp kewell'i stopere koymak falan geliyor aklıma çok çılgın bir adam mourinho gibi .

Bugün futbola dönüp takıma girse kredisi bitmez. Ama antrenör olarak asla kredisi olmayacaktır orası kesin.

Bundan hoca olmaz yahu giderayak Semih Kaya ile Lincoln'ü bitirmeye çalıştı.Hocalık Ntvspor'a çıkıp 4-2-3-1 sisteminde ilk 11 dizmek sağa sola oyuncu koymak değil.Onu yapan bu ülkede 36 milyon erkek var.Biz kağıda yazıyoruz,Bülent korkmaz dokunmatik ekrana yazıyor.Bu Bülent Korkmazı hoca yapacaksa Türk futbolu bitmiş demektir.

Benim futbolu bildigim ve gördügüm kadariyla en begendigim Türk savunma oyuncusu ve Kaptandir. Idol demiyeyim fakat O kadar cok begenirdim ki aktif futbol hayatinda Dünyanin sayili savunma oyuncularin arasinda düsünmeden yazarim.

Hocaligi konusunda karakterini begensemde hocalik konusunda bir cok eksigi var malesef Türk medyasinin karakter yapisina uyarak yanlis zamanlamalarla yanlis yorumlar yaptigi kanaatindeyim.

Futbolculugu bulunmaz hint kumasi hocaligi ise malesef cok vasat kaldi, yorumculugu ise ne diyeyim artik... bence o islere hic girmesin Medya patronlari yani kuslar adam olmasina tahamül etmez adam gibi yorum yapmasina girmiyorum bile.

tdligi hobby olarak falan yapabilir istiyorsa ama bizden uzak bir yerde yapsin

her içimizden yetişmiş türk vatandaşı futbolcu gibi sıfırdır. kendisini gerçekten seven bizim gibiler için ise asla bitmeyendir.

Kredisi sonsuzdur ya gelsin kulüpte yesin içsin yatsın ihtiyacı varsa borç verelim elinden tutalım her türlü desteği verelim .yeterki işlere bulaşmasın

Teknik direktörlükten ziyade daha mütevazi görevlerle kluüpte yer alsın dediğimiz efsanemizdir , zira yıpranmamış da olur kendisi..

Teknik direktörlükten ziyade daha mütevazi görevlerle kluüpte yer alsın dediğimiz efsanemizdir , zira yıpranmamış da olur kendisi..

Şu yorumun sıfatını beğenmediği için erkeğin çıkma teklifini reddeden kızın erkeği kırmamak için 'ben seni arkadaşım olarak görüyorum' demesine benziyor :D kısaca desene yahu Bülent korkmazda o kapasite yok teknik adamlığı kaldıramaz :D

Şu yorumun sıfatını beğenmediği için erkeğin çıkma teklifini reddeden kızın erkeği kırmamak için 'ben seni arkadaşım olarak görüyorum' demesine benziyor :D kısaca desene yahu Bülent korkmazda o kapasite yok teknik adamlığı kaldıramaz :D

daha genç çok peşinen konuşmamak lazım , bizdeki macerası çok kısaydı ve alışageldik Galatasaray oyun anlayışına aykırıydı ama böyle başarılı olan çok td var dünyada..

kendisini kalbur üstü bir takımda uzun soluklu başarı olarak kanıtlaması lazım ama Türkiye'de sabır olmadığı için zor.

şu haliyle td olarak görmek istemememin sebebi de bu zaten.

Geri
Üst Alt