Burak: "Adamsan aşağı gel!"

Melih Akan

Berlin Panteri
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçında tatsız bir olay yaşandı. Sarı-kırmızılıların golcü ismi Burak Yılmaz maçın ikinci yarısı saha kenarında ısınırken ev sahibi ekibin taraftarlarıyla tartıştı.

burakhaber3_2INCH.jpg

Burak Yılmaz, ikinci yarı saha kenarında ısınma hareketleri yaparken MP Antalyaspor taraftarlarıyla sözlü tartışma yaşadı.

Kendisine kötü tezahürat yapan kırmızı-beyazlı taraftarlara yanıt veren Burak, "Adamsan aşağı gel yanımda bağır" dedi.

Bu sırada Medical Park Antalyasporlu İbrahim Dağaşan araya girerek Burak'ı sakinleştirdi.

Olayın üzerinden bir süre geçtikten sonra Burak Yılmaz bu kez kendisinden başındaki bereyi ısrarla isteyen Galatasaray taraftarını kırmadı ve tribünün yakınına giderek beresini hediye etti.

NTVSPOR

Aziz Yildirim talimat vermis

Adamsa aşağıya inerdi zaten uzaktan atip tutmak kolay bak adam cagirmis yiyorsa inseydi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynak : Adam değil,

Aşağı inmeyen : Adam değil...

Sallayın.

Ntvspor senin yapacağın haberin ben

Ünal başgan'da bir spor kanalı açsın artık zamanı geldi.

amaçları ne bunların ben anlamadım eğer uzaktan ağır sözler edilmişse burak ne yapacaktı tepki vermeyecekmiydi sırf galatasarayı karıştırmak amaçları dün maçı izlerkende yorumcu mancini ile ilgili tuhaf sözler söyledi yok sistem çalışıyormuşda sistem böylemi çalışılırmışta adam dünya markası teknik adam inanılmaz

Geri
Üst Alt