Burak Yılmaz Hem Gol, Hem Asist Krallığında

Vay be, Burak bizim bu dandik ligde cok gol atiyor diye en iyi yerli golcü oldu. CL'de 8 gol atti demeyin sakin, sans ve tesadüflerden ibaret o tamamen. Bu sezon zaten hic gol atamadi orda.

Ligde Burak yerine Umut'u oynatmis olsaydik o da en az 10 golü bulmustu simdiye dek. Yalan mi?

Avrupa'da oynayan yerli forvetlerle bizim ligdekileri gol istatistiklerine bakarak karsilastirmayin, komik oluyorsunuz.

Burak her yerde atar o golleri. Şans ve tesadüfle ilgisi yok. Hiddink'in Burak için söylediği bir laf var, ''Doğru zamanda pas aldığı zaman onu Ramos ve Pique bile durduramaz.'' O yaptığı gollük koşular, kolay pozisyona girme özelliği muazzam.

Vay be, Burak bizim bu dandik ligde cok gol atiyor diye en iyi yerli golcü oldu. CL'de 8 gol atti demeyin sakin, sans ve tesadüflerden ibaret o tamamen. Bu sezon zaten hic gol atamadi orda.

Ligde Burak yerine Umut'u oynatmis olsaydik o da en az 10 golü bulmustu simdiye dek. Yalan mi?

Avrupa'da oynayan yerli forvetlerle bizim ligdekileri gol istatistiklerine bakarak karsilastirmayin, komik oluyorsunuz.

Umut'u 11 başlayınca gördük sahada göremiyoruz

pozisyona bile giremiyor

ayrıca o gellerin bir tanesi bile tesadüf değildir hepsinde alın teri vardır.

bu mantığa göre Dünya da atılan bütün goller şans ve tesadüflerden ibarettir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI[/media]

Şimdiye kadar okuduğum en saçma mesajlarda ilk 3'e girer...

Burak Yılmaz'ın o 8 golü olmasaydı geçen sene göğsünü gere gere Şampiyonlar Ligi çeyrek finalini kutlayamazdın. Evet bazen akıl almaz kazmalıkları var, bazen son vuruşlarını 7 metrelik

kalenin bir köşesi yerine kalecinin üzerine atıyor. Ama son 3-4 senede 100 civarı gol atmış bir adamdan bahsediyoruz.

ya bu cocugu sezon sonuna kadar rahat birakin..sonra istediginiz kadar elestirirsiniz..biraz sinerji beyler..hani yürüyen öbür elemana ayni tepkiyi verseniz anliyacagim..adam kayirmaktan vazgecin,sahada isim oynamiyor...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r1k-61lTL-Q[/media]

Chelsea maçında elinden gelenin en iyisini yapsında gerisi zerre umrumda değil

burak nedense bir türlü Galatasaraylı olamadı.sanki taraftarla arasında hep bir duvar var.sneijderin,drogbanın ve de melonun kredisi var.ama onun kesinlikle yok

savunmak yermek ,kaliplari olmasi lazim cluj e attigi 2 gol schalkeye attigi goller , git voleybol izle sansa 8 gol kim atiyorki ¿¡

CL de Ronaldo ile basa bas giden bir adamdan bahsediyoruz,tamam eksiklikleri ve hatalari olabilir ama bu kadar yerilmeyi bence hak etmiyor.O 8 golden kac tanesi sans Allah askina.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Sans ve tesadüf derken CL tarihinin belki de en kolay gruplarindan birine düsmekten bahsediyorum. Dedigim gibi, madem Burak mükemmel bi golcü neden CL'de simdi hic bi golü yok? Rakipler kolay olunca, biz maci domine edince atiyor iste. Neyse, aslinda benim Burak'i elestirdigim konu gol atmasi veya atamamasi degil. Benim elestirdigim nokta Burak'in her futbolcu da olmasi gereken özelliklerin olmamasi.

Eyvallah, Burak cok kosuyor. Pozisyona girmesini de biliyor. Ama bu yeterli degil iste. Nerde teknik? Nerde kontröl? Nerde oyun zekasi? Bunlar her futbolcuda olmasi gereken seyler. Umut da ayni iste.

Ha Umut ortalikta gözükmüyor diyen arkadas dünkü maci izlemedi herhalde. O golü kim atti? Gecen sezon ilk 11 oyuncusu olmamasina ragmen bir cok gol atti. Burak'tan neredeyse hic farki yok, Burak birazcik daha iyi o kadar.

futbol sansi yuksek kalite olarak zayif.Ancak faydali mi? Faydali

Sans ve tesadüf derken CL tarihinin belki de en kolay gruplarindan birine düsmekten bahsediyorum. Dedigim gibi, madem Burak mükemmel bi golcü neden CL'de simdi hic bi golü yok? Rakipler kolay olunca, biz maci domine edince atiyor iste. Neyse, aslinda benim Burak'i elestirdigim konu gol atmasi veya atamamasi degil. Benim elestirdigim nokta Burak'in her futbolcu da olmasi gereken özelliklerin olmamasi.

Eyvallah, Burak cok kosuyor. Pozisyona girmesini de biliyor. Ama bu yeterli degil iste. Nerde teknik? Nerde kontröl? Nerde oyun zekasi? Bunlar her futbolcuda olmasi gereken seyler. Umut da ayni iste.

Ha Umut ortalikta gözükmüyor diyen arkadas dünkü maci izlemedi herhalde. O golü kim atti? Gecen sezon ilk 11 oyuncusu olmamasina ragmen bir cok gol atti. Burak'tan neredeyse hic farki yok, Burak birazcik daha iyi o kadar.

Tek bir sebebi var. Burak, drogba sahadayken bildigimiz burak olamiyor bir turlu. Kimseyi elestirmek veya ovmek icin soylemiyorum sadece bir tespit. Net olarak sebebini de bilmesem de kalenin onundeki alan ona ait olunca daha cok araya kosular yapabiliyor daha rahat olabiliyor gibi geliyor bana. Aynisi didier icon de gecerli olabilir ama o konuda ciddi bir gozlemim olmadi.

Umut'u 11 başlayınca gördük sahada göremiyoruz

pozisyona bile giremiyor

ayrıca o gellerin bir tanesi bile tesadüf değildir hepsinde alın teri vardır.

bu mantığa göre Dünya da atılan bütün goller şans ve tesadüflerden ibarettir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI[/media]

bu golü cidden harika.

Geri
Üst Alt