GSC Portal Burak Yılmaz, Neymar ve Rooney’i Geride Bıraktı

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
image-2.jpg

Galatasaray’ın golcü ismi Burak Yılmaz, Barçalı Neymar ve Manchester United’in yıldızı Wayne Rooney’i geride bıraktı.

Detaylar GSC Portal'da...

Demekki super-yildiz :trollfacce.gif:

elmayla armutu karşılaştırmıyolar mı deli oluyorum
sanki aynı ligde oynuyolar

Başlığı görünce "ofsayta düşme sayısında geride bırakmıştır" diye düşünmüştüm. Sorry reyiz.

Devre arası Atleticoya satsak da rakipleriyle aynı seviyede savaşsa qral.

{taptap}

Şimdi 30-40 Milyona isterler Qralı :D

Of of adam resmen akıyor.

I am the one who knocks!

5 milyon veren varsa hemen sutlanmali

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Böyle karşılaştırmalar yaparak anca..... tatmin edersiniz. Katar ligi çapında olan biteni üst düzey liglerde oynayan oyuncular ile karşılaştırmakta bambaşka bir akıl ister.

k7.jpg

Forum yönetimi Burak´in soy adini Kapak olarak degistirmelidir.

mavi-kapak.gif

Taktigi kapaklar ile ben evimde koleksiyon yaptim, coluk cocuk gecindiriyorum artik. Sizede tavsiye ederim.

k7.jpg

Forum yönetimi Burak´in soy adini Kapak olarak degistirmelidir.

mavi-kapak.gif

Taktigi kapaklar ile ben evimde koleksiyon yaptim, coluk cocuk gecindiriyorum artik. Sizede tavsiye ederim.
Burak taksa taksa böyle mavi kapak takar zaten... :D Şu haberi ciddi anlamda, eleştirenler için kapak olarak gören varsa söyleyecek sözüm yok... :)

lig kariyerinde 104'ü galatasarayda 374 maç, 61 gsde 154 gol, 19'u gsde 40 asist. (11 golü ve 1 asisti avrupa maçlarında)
milli takım kariyerinde 39'u amilli takımda 97 maç, 15 i amilli formasıyla 17 gol.
sergen den sonra 4 büyükte oynamış 2. topçu, 29 yaşındaki elemanımız.

el qapaqsico :D

Son düzenleme:
Böyle karşılaştırmalar yaparak anca..... tatmin edersiniz. Katar ligi çapında olan biteni üst düzey liglerde oynayan oyuncular ile karşılaştırmakta bambaşka bir akıl ister.
Takımımızda o dediğin katar ligi çapındaki ligde mücadele ettiğine göre karşılatırmada bir sorun yok. Bizim lige göre ligdeki en golcü Türk oyuncu, birde yabancı sınırınıda düşünürsek. Burak Yılmaz ı bende oldum olası sevmem ama ülkemiz ligine göre hakkını vermek gerekiyor.

Geri
Üst Alt