Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak Kadro Dışı Bırakıldı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
SON DAKİKA - Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda Burak Yılmaz'ın menajerini acil olarak kulübe çağırdı.

Burak Yılmaz kadro dışı bırakılıyor. (TRT Spor)

trabzonsporda_burak_yilmaz_depremi_1531651095_5447.webp

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yolun sonu fesih.

2.yarı başakşehirde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

samimi bir özürle bu işi tatlıya baglayabiliriz kral

Ünal Karaman'ı kovarlar diye bekliyordum ilginç

Mal hamsiler önce fener maçında oynatsaniza
Zimbaci bunu belese kapmak için bekliyor zaten

Ya bize Ya Beşiktaş'a sözleşmesi alacaklarına karşılık fesih edilecek büyük ihtimal ile.

Fatih Hoca bu yoklukta bedelsiz bir Burak Yılmaz transferine hayır der mi emin değilim. Hele TL üzerinden bir sözleşme yapılır 2+1 vs gibi opsiyon konulursa ise baya iyi olabilir.

qral olsa liderdik şuan

devre arasında düzgün forvet alabileceğimizi sanmıyorum, gelmesi iyi olur

Ya bize Ya Beşiktaş'a sözleşmesi alacaklarına karşılık fesih edilecek büyük ihtimal ile.

Fatih Hoca bu yoklukta bedelsiz bir Burak Yılmaz transferine hayır der mi emin değilim. Hele TL üzerinden bir sözleşme yapılır 2+1 vs gibi opsiyon konulursa ise baya iyi olabilir.

Bize gelme imkanı yok. Takımda kangren yaratabilecek isimlere ihtiyacımız da yok.

33 yaşında adama 2+1 zaten saçma olur. 1+1 o da kulüpte opsiyon olmak kaydı ile olurdu (ki bu isim kati surette Burak, Arda olmamalı)

Şampiyon olmayalım gerekirse şu adamı bir daha bizim formamızla görmeyeyim.

Karısını döven , kromagnonlara avukatlık yapan , zihniyeti foseptik seviyesinde olan birisini tekrar bu kutsal formada görmek koyar , acıtır, can yakar.

Gerek yok gelmesine takım futboluna bu kadar zarar veren bir adam görmedim

Karam

tumblr_nrxlyx6eMB1uaprtto1_500.gif

2020 ye kadar sözleşmesi var, burak yılmaz trabzonun elinde patlar.

biz almayız
fener almaz
bjk devre arası şenol güneş isterse belki
başakşehir almaz

başka hiç bir takımda onun maaşını ödeyemez.

"Bize gelsin" diyen çıkmaz herhalde diye başlığa geldim dört kişi "gelsin" demiş. Resmen balık hafızalıyız!

100k maas alsa bile GELMEMELI. Selcukla da uzatir bizim aptallar.

Bize ya da BJK'ye gelirse artık her gün Emirgan'da takılır, aman bizden uzak olsun.

SGK + Full akbile 1+1 yıllık imza atacaksa buyursun. Onun harici verilecek bir kuruş fazla para haram zıkkım olsun

Cidden inanılmazsınız yahu nasıl mideniz var anlamıyorum.

Geri
Üst Alt