Burak Yılmaz: ''Yarınki maçta oynamayacağım hocam''

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
denizli-ve-yonetimin-ilk-krizi-burak-yilmaz--1451644981.jpg

Burak Yılmaz, Çin'den teklif almasının ardından doğrudan hocası Mustafa Denizli'nin yanına gitti.

Golcü oyuncu, tecrübeli teknik adama "Çin'den teklif aldım. Gitmek istiyorum" dedi ve ardından ikili arasında şu diyalog gerçekleşti:

'Yarın oynamayacağım'

Mustafa Denizli: Yarın Konyaspor maçında oynamanı istiyorum. O maçı oyna, ondan sonra birlikte oturup düşünürüz.

Burak Yılmaz: Yarınki maçta oynamayacağım hocam. Ben gidiyorum.

Mustafa Denizli: İyi o zaman, sen bilirsin. Kararın kesinse diyeceğim bir şey yok. Gidebilirsin.

Mustafa Denizli, daha önce basına yaptığı bir açıklamada Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından yana olmadığını, takımda tutmayı istediğini belirtmişti.

FANATIK

yürek dayanmaz :(

by by 17

aman aman oynama sakatlanırsın vazgeçerler falan.

böyle bir hainlik var mı ?
pazardan kiraladığın amele bile iş bitimine kadar gık demeden işini yapar başka bir teklif gelirse işimi bitireyim geliyorum der ...
şimdiye kadar milyonları götüren bu adam transfer olduğu anda sahasına ve taraftarına veda bile etmeden takım arkadaşlarını yalnız bırakıp maça çıkmamanın derdinde.
ha sana hasret değiliz ama seni yalayan satılık ultraslana veda etseydin be çakma kral !

Öğlen netleşir
İpswich kadrosundan çıkmış mı göreceğiz

Konya maçında oynamasın yoksa Allah korusun bir sakatlık geçirebilir.

Ağlamakla gülmek arasında ince duyguyu yaşıyorum

Iyiki oynamayacan yoksa UA yalakalari seni bagirina basardi sonra cayardin transferden. Boylesi daha hayirli olur.

3 puan yazalim oraya yarin ki mac icin

Sent from my HTC One using Tapatalk

böyle bir hainlik var mı ?
pazardan kiraladığın amele bile iş bitimine kadar gık demeden işini yapar başka bir teklif gelirse işimi bitireyim geliyorum der ...
şimdiye kadar milyonları götüren bu adam transfer olduğu anda sahasına ve taraftarına veda bile etmeden takım arkadaşlarını yalnız bırakıp maça çıkmamanın derdinde.
ha sana hasret değiliz ama seni yalayan satılık ultraslana veda etseydin be çakma kral !

yahu bekle bi . Fanatik yazmis bunu nerden duymuslar ?

BURAK Yılmaz, Beijing Gouan Kulübüne transfer olmasının ardından Torku Konyaspor maçı kadrosunda yer almayacak.
Sahada değil tribünde olacak

Son düzenleme:
Bu nasıl bir düzmece haber yaa. 10 yıllık arkadaşımla böyle samimi değilim ben. Sen bilirsinler falan hahahaha

ya yeter gittiyse Allah yolunu açık etsin, uydurma bi haber için saydırıp durmayın adama :D

Çıkarsa oldu ki sakatlık pozisyonu oldu

Aynı adamların yorumları;

Bak yine bilerek sakatlık numarası yapıyor

Burak Yılmaz: Yarınki maçta oynamayacağım hocam. Ben gidiyorum.

Dünyanin en güzel cümlesi.

Lan defol ilk uçakla hâlâ duruyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt