burak yılmaz'ın arena'da sus işareti yapması

Öyle bir terbiyesizlik yapacağını zannetmiyorum. Sonuçta kariyerindeki en büyük başarıları bizimle yaşadı.

Formadaki armayı da gösterebilir ya da sakin olun ben buradayım hareketi yapabilir.​

bu adam bizdeyken taraftarın yarısı beğenmiyordu, o dönemde bizim twitterlı ergenus taraftarlar çok ilginçti be

bu adam bizdeyken taraftarın yarısı beğenmiyordu, o dönemde bizim twitterlı ergenus taraftarlar çok ilginçti be
linç edenlerden biri benim hala da beğenmiyorum.bize gelseydi yarım sezonu kurtarırdı belki ama seneye yine başlardı ofysatta takımı düşürmeye , hücum faulu yapmaya.Şu an beşiktaş'ta oynadığı için attığı dirsekler , rakibin formasını çekmelere göz yumuluyor.

Diagne'den daha iyi futbolcu mu yorum yapmak zor ama daha iyi golcü olduğu bir gerçek.

zACjXcheAQUJGmMc6

Söyle birşey yapabilir gibime geliyor.

Gscimbom mobil

linç edenlerden biri benim hala da beğenmiyorum.bize gelseydi yarım sezonu kurtarırdı belki ama seneye yine başlardı ofysatta takımı düşürmeye , hücum faulu yapmaya.Şu an beşiktaş'ta oynadığı için attığı dirsekler , rakibin formasını çekmelere göz yumuluyor.

Diagne'den daha iyi futbolcu mu yorum yapmak zor ama daha iyi golcü olduğu bir gerçek.

elimizde pozisyona dahi giremeyen bi fil varken çok iddialı ve acımasız 1 yorum rdaş

kararsız olacak bir şey yok, burak diagneyi futbol topu diye oynar

elimizde pozisyona dahi giremeyen bi fil varken çok iddialı ve acımasız 1 yorum rdaş

kararsız olacak bir şey yok, burak diagneyi futbol topu diye oynar
malesef beklendiği gibi çıkmadı.ben avrupa'dan forvet istiyordum ama diagne gelince de heyecanlanmadım değil.
adam kasımpaşa'da oynadığı futbolun bizde %10 unu anca oynuyor.Eren de böyleydi gerçi , hala ders almamışız.

Veya eline mikrofonu alıp gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray diye bağırabilir :d

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

malesef beklendiği gibi çıkmadı.ben avrupa'dan forvet istiyordum ama diagne gelince de heyecanlanmadım değil.
adam kasımpaşa'da oynadığı futbolun bizde %10 unu anca oynuyor.Eren de böyleydi gerçi , hala ders almamışız.
valla ben de diagne alınınca heyecan yaşadım, burda 3-4 maç kötü oynadı bu kadar eleştiri erken dedik ama adam bildiğin koşmuyor

biz topu kaptığımızda burak hayvan gibi depara kalkıyordu, top kendisine atılsın ya da atılmasın arkasındaki adamı kendi peşinden sürüklüyordu. çıkıp bi tane aptal arkadaşı ona attığında bu durumda ofsayt oluyor tabi, ama açtığı o koca gedikten birisi koşabilirse müthiş pozisyonlar yakalıyorduk. Kaldıki mevcut burak, bizdeki buraktan biraz daha iyi. adam 30'unu geçti ve sırtı dönük oynamayı yeni yeni keşfediyor.

Türk olarak, forvet pek çıkmıyor bu ülkeden. eğer pasaportu t.c olacaksa burak eşsiz bir oyuncu. ama bana kalırsa forvet gibi, 10 numara gibi mevkiler mutlak yabancı olmalı, o bölgede türk oyuncu çok zor yetişir.

bu herifi sevenler maalesef hic tanıyamamıs olanlar yeterli paran varsa herseyi yaptırırsın buna bas parayı yeter

bu herifi sevenler maalesef hic tanıyamamıs olanlar yeterli paran varsa herseyi yaptırırsın buna bas parayı yeter
herkes futbola bizim gibi bakmak zorunda değil, biz taraftarız. zaten futbolcu olup belli bi seviyeye çıkanlarda eskiden ne kadar amatör ruhlu olsada devreye profesyonellik girmek zorunda kalıyor. en fazla biraz amatör biraz profesyonellik harmanlayıp kariyer yapıyorlar. Amatör ruhlu futbolcu olmaz. Burak ise karakterini hariç tutarak konuşuyorum, futbol dünyası için son derece profesyonel bir işçi.

bugün thy'de bi havayolu çalışanı olursun, yarın gider emirates'e girersin rakip olursun. Bu adamlar için kulüpler çalışabileceği şirketten daha fazlası değil. çünkü onların iş sahası ve kariyer yaptıkları şirketler futbol kulüpleri. Bu kulüpler de onların çalışabileceği şirketler.

Kral dan 'Calma Calma' bekliyorum Gol sonrası.

3568790f60b2b3fb5e12d9a5b760b8af.jpg

Geri
Üst Alt