Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.598
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol atar diyorsun yaniFormadaki armayı da gösterebilir ya da sakin olun ben buradayım hareketi yapabilir.
Gol atar diyorsun yani
linç edenlerden biri benim hala da beğenmiyorum.bize gelseydi yarım sezonu kurtarırdı belki ama seneye yine başlardı ofysatta takımı düşürmeye , hücum faulu yapmaya.Şu an beşiktaş'ta oynadığı için attığı dirsekler , rakibin formasını çekmelere göz yumuluyor.bu adam bizdeyken taraftarın yarısı beğenmiyordu, o dönemde bizim twitterlı ergenus taraftarlar çok ilginçti be
linç edenlerden biri benim hala da beğenmiyorum.bize gelseydi yarım sezonu kurtarırdı belki ama seneye yine başlardı ofysatta takımı düşürmeye , hücum faulu yapmaya.Şu an beşiktaş'ta oynadığı için attığı dirsekler , rakibin formasını çekmelere göz yumuluyor.
Diagne'den daha iyi futbolcu mu yorum yapmak zor ama daha iyi golcü olduğu bir gerçek.
malesef beklendiği gibi çıkmadı.ben avrupa'dan forvet istiyordum ama diagne gelince de heyecanlanmadım değil.elimizde pozisyona dahi giremeyen bi fil varken çok iddialı ve acımasız 1 yorum rdaş
kararsız olacak bir şey yok, burak diagneyi futbol topu diye oynar
valla ben de diagne alınınca heyecan yaşadım, burda 3-4 maç kötü oynadı bu kadar eleştiri erken dedik ama adam bildiğin koşmuyormalesef beklendiği gibi çıkmadı.ben avrupa'dan forvet istiyordum ama diagne gelince de heyecanlanmadım değil.
adam kasımpaşa'da oynadığı futbolun bizde %10 unu anca oynuyor.Eren de böyleydi gerçi , hala ders almamışız.
herkes futbola bizim gibi bakmak zorunda değil, biz taraftarız. zaten futbolcu olup belli bi seviyeye çıkanlarda eskiden ne kadar amatör ruhlu olsada devreye profesyonellik girmek zorunda kalıyor. en fazla biraz amatör biraz profesyonellik harmanlayıp kariyer yapıyorlar. Amatör ruhlu futbolcu olmaz. Burak ise karakterini hariç tutarak konuşuyorum, futbol dünyası için son derece profesyonel bir işçi.bu herifi sevenler maalesef hic tanıyamamıs olanlar yeterli paran varsa herseyi yaptırırsın buna bas parayı yeter