Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

Geçen sene PSG'de İbrahimovic 30 gol atmış Gamerio 8, Menez 5 atmış, Messi'nin 50 gol attığı sezon ondan sonra 12 golle Sanchez geliyordu, aynı sezonda Ronaldo 46 golle Higuain'e 24 gol fark atmıştı, Falcao 24 gol atarken Adrian 7 golde kalmıştı, Efsane Alex Ferguson'un takımında Rooney 27 golle ondan sonra gelen Chicarito'ya 17 gol fark atmıştı, bunlar uzar gider konuyu böyle değerlendirmemek lazım, ama tabiki sende haklısın, senin gibi herkes arkası dönük oynayabilen, topu tutup oyunu rahatlatan, pas dağıtabilen, gol yüzdesi yüksek adamlar istiyor, ama şartlar bunu gösteriyor şuan 5+3 varken Burak bizim için Diego Costa gibi kıymetlidir, ama millet kendini gaza getiriyor parası fazla diye, asıl şimdi sen basını gör nasıl sizin gibilerin önüne atıcak Burak'ı sonrada o adamdan performans beklenir, yönetim istifa diyenler, bir daha klübe katkı yapmam diyenler var, onlar büyük ihtimal genç arkadaşlar ama biraz sakin olmak lazım.

O dediğin takımlar İbrahimovic'i, Ronaldo'yu veya Rooney'i savunma arkasına kaçırmaktan başka planı olmayan takımlar değil, gayet organize ve üst düzey futbol oynayan takımlar. Ki diğer oyuncularda az atmamış, en azından çift haneye ulaşan oyuncuları var.

Neyse ben açıkçası parasında da değilim, benim derdim böyle bir planlama yapılması. 29 yaşında ki oyuncuya dünyanın hiç bir yerinde böyle sözleşme yapılmaz, bunun mantıklı bir açıklaması yok. Burak eğer çok büyük futbolcuysa bu paraların hakkını versin, madem böyle sözleşmeler yapılıyor, o zaman onun bunun dediğine bakmayacak, çıkacak sahaya işini yapacak. 3 milyon euro'yu trip atsın diye vermiyorlar. Ben bir adama bu parayı veriyorsam o adam beni uçuracak. En az Sneijder kadar fark yaratacak. Ha parasıyla değil mi kardeşim, biz paramızla eziyet çekmeyi seviyoruz diyorlarsa o zaman o başka.

Yazik lan yazik o paralara. Adam 33 yasinda neredeyse 3 Milyon EURO garanti para alacak. Burak futbolu bizde birakir artik ne yazik ki.

Ulan tamam diyelim bir hata yaptiniz ve 2016 ya kadar olan sözlesmesini uzattiniz ama bu kadar para vermek de neyin kafasi ????

Dünyanın en çelişkili kulübü olabiliriz. Şampiyon yapan hocayı kovup , yerine gelen şampiyon yapamayınca başarılı diye destek olup.

Bir sene Avrupa'da çok gol atan adamı yazın Lazio'ya satmak için her şeyi yapan ama bu sezon 0 çeken ve ligde de çok gol kaçıran Burak'a ödüllendirmiş gibi zam yapmak bize özgüdür.

Başarılının cezalandırıp , başarısızları ödüllendiren bir kulübüz. Burak ile Selçuk'la sözleşme imzalamak için tek bir sebep olabilirdi o da bu sezon ki formlarını beğenmeyip ya aynı para ya da daha düşük bir paraya uzatmak ama çok saçma bir iş yapmışlar.

Bu anlaşma açıkçası oldukça ilginç

adam yaşlandıkça alacağı para artıyor

bu işin içinde bir iş var gibime geliyor hadi hayırlısı bakalım

Bu anlaşma açıkçası oldukça ilginç

adam yaşlandıkça alacağı para artıyor

bu işin içinde bir iş var gibime geliyor hadi hayırlısı bakalım

made in turkey renkdas. umut bulut'un sözlesmeside öyle. normalde en iyi parani 27-28 civari alirsin bizde 30+ olan adamlara maksimum parayi veriyoruz

Şimdi ntv felan bunu dolara çevirir tlye çevirir çek crownuna çevirir bilmem kaç kat trilyon diye zırvalar.

Bizim taraftarda böyle haberlere balıklama atlar....

BlueTapa

Keşke maç başına yerine gol bonusu verilseydi o zaman çok şey değişirdi :D

bu sözlesmeden birinin cepine para girmiyorsa ben de neyim yoksa bukadar para vermek neyin nesi?

REZALET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bukadar para verilirmi ya???? Hele hele Burak bukadar para edermi? Herif 30 küsür yasinda prim ve mac basilarla beraber nerdeyse 5 milyon euro alacak. Allah belanizi versin. Allahin amatörleri!!!! AMATÖR ÜLKE !!!!!! HERSEYIMIZ AMATÖR REZIL BE !!!

turk parasi odeyeceksek kurdan zarar edecek olma ihtimalimiz oldukca yuksek

aysal bey acaba kendi islerind turk lirasi ustunden kontratlar yapiyormudur bu devirde cok merak ediyorum

Burak i da savundum, Yönetim i de savundum!

Lakin böyle rezalet den sonra Yönetim i savunmam. Bir degil iki degil, 6 ay yatan Aykut Ercetin e bilmem ne kadar maas baglamislardi, o zaman da böyle olmustum :42: Simdi ise bitmesine daha 2 mi 3 mü yil varken böyle ödüllendirme (!!!). Bu olaylar akilli bir sekilde aciklanamaz :ka10:

Burak ile Selcuk tamam bu futbol fakiri ülkenin önemli degerleri! Ama bizden baska bunlara 1.5 milyondan fazla (vergiyi cikarinca), ya fb ya bjk olur. Simdi bunlarin kontrati devam ederken böyle sacmaliga ne gerek vardi!!?? Elimizden mi kacacaklardi?? :ka10::ka10::ka10:

Futbolu seviyor ve oynuyorsan;ama yanındakine pas vermekten acizsen,tekniğin sıfırsa,top süremiyorsan,gol vuruşun ve oyun görüşün yoksa,hava toplarında zayıfsan üzülme...Arkana sağlam bir baba, güçlü bir medya desteği alıp,senede girdiğin 100 gol pozisyonundan 15 tanesini atıp KRAL olabilir ve yılda 8 TRİLYON (burak yılmaz) kazanabilirsin.''Sen nasıl bu parayı kazanıyorsun''diye sorarlarsa şunu dersin: YÜREĞİMLE OYNUYORUM.

Geri
Üst Alt