Bursaspor Başkanı'ndan Bilet Açıklaması!

hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı.

Fener maçından önce de puandan yoksun kalmıştınız. Aynı şeyi o zamanda yapsaydınız ya madem...

800 TL ne la...

Bursaspor 13/14 Kombine fiyatları bile daha ucuz...

Kapalı A-B Tribünleri

600 TL-480 TL

Seneye bizim sahadaki maçta misafir tribünü 1.000 TL yapalım.

bu nasil sacma bir hesap kitap isi? bilet fiyatini ucuz tutarsan galatasaray taraftari ona ait olan tribünü doldururdu ve cepine parar girerdi simdi 800tl yapinca kac kisi gelmesini bekliyor bu baskan? kar yapmak isterkene zarar edecek

Ben anlamadim bu işi. Bizim taraftar maça gitmezse turu bursaya mı vereceklermiş şimdi???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayin bursa baskani,

Kendi taraftarinin cirkin ve kotu tezahurattan dolayı ceza almisken vede maddi olarak bu yuzden kayip yasamisken bunun acisini deplasman tak8mindan cikarmak ne istir. Mantik bunun neresindedir?

Cezayı , daha fazla para vermesi gereken kisiler kendi taraftarinizdir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun gibi amatör, bilgisiz eğitimsiz, mal insanlar Türk futbolunun başında olduğu süreç her sene geri gideriz. Avrupa da her sene ilerler. Allah belalarini versin tiksiniyorum kökünden. Bi defolun gidin şu futbolun başından hepiniz!

3 kağıtçı herif zaten Bursanın kombineleri tükenmişti doğru dürüst bilet alan yoktu bir de ayak yapmaz mı kendi taraftarımıza da aynı fiyat diye..

Ulan hadi bizi düşünmedin eyvallah.Şehrinde yaşayıp,bu maça girmek isteyen halkın ne olacak.? Sömürgeciler sizi. Futbol'un yüz karalarısınız..

iyide kardeşim federasyon böyle durumlarda bilet fiyatlarına bir sınır koymuyor mu sen ne yapıyorsun bu kadar olmaz demiyor mu ?

Geri
Üst Alt