Bursasporlu Futbolculara Bıçaklı Saldırı!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
bursasporlu_futbolculara_bicakli_saldiri_1487976789_8871.jpg

Bir grup Bursaspor taraftarı, takım otobüsünü İstanbul'dan dönüş yolunda durdurarak bıçak ve sopalarla futbolculara saldırdı.

Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi. Ellerinde bıçak ve sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın bazı futbolcularının darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi.

Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alını. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu.

İHA

Millet deliye hasret biz akıllıya :red: Koca memlekette bir tane aklı başında adam olmaz mı?

Hamza bali

Otobüste 1.5 ay önce hamza da vardi

Hamza bali

Otobüste 1.5 ay önce hamza da vardi

Aynen ben burada hep diyordum Bursa taraftari bir gün bunu döver diye. Bursa yönetimi bir kac hafta daha dayansaydi Hamza'ya bugün o dayagi yiyecekti.

Yine ucuz kurtuldu bal küpü herif.

Ne yani ayarmi cektiler simdi futbolculara? akili olun yoksa döverizde severizde diyerek ?

Mallıga bak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu nası gerzekliktir ya. Bunun bi sonraki evresi maç esnasında adam bıçaklamadır. O da olursa geçmişler olsun bittik demektir.

gerizekalılar ordusu. şimdi mahkemede ağlarlar affedin diye. inşallah en ağır cezayı alırlar.

bu tip görüntüler barbarlıktan başka bir şey değil. Tepki göstereceksen medeni şekilde tesiste pankartla,tezahuratla gösterirsin. Üstelik bunun olmasını da destekliyorum.

Baskı olmadığında futbolcu kendini salıyor. Medeni şekilde sonuna kadar, en yaratıcı şekilde tepki gösterilmeli. Taşlı,Sopalı,Bıçaklı tepki mi olur ya? Hangi devirdeyiz..

Icerik olarak tam anlayamadim yazidan ama anlayanlar cevap verebilirse sevinirim , hakli olarak mi bicakli saldiri yapmislar ?

hamza basarili olunca prandelli, mutlu topcu basarisiz olunca hamza sorumlu saniyorumki

2 senedir bizim yerimizde olsalar ne yapacaklardı ki

biz sabırlı ve erdemli bir taraftar topluluğuyuz vesselam

Geri
Üst Alt