Busquets: "Eğer Pepe'nin kafasına bassaydım..."

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
382285_heroa.jpg

Busquets, El Clasico'da Pepe'nin kafasına bastığı yönünde çıkan haberlerden oldukça rahatsız...

Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Sergio Busquets, El Clasico'da Pepe'nin kafasına bastığı yönünde gelen suçlamalara sonunda cevap verdi.

Bir şey yapmadığını tekrar vurgulayan Busquets, Espanyol maçından sonra verdiği demeçte, "Pepe'ye dokunmadım bile. Bu saçmalık. Eğer onun kafasına bassaydım, şu an yüzünde kocaman bir 45 numara veya krampon izleri olurdu. Bunlar tamamen medyanın uydurması. Her kafadan bir ses çıkıyor, bunu engelleyemiyorsun." sözleriyle tepki gösterdi.

Barselona derbisine de değinen 25 yaşındaki futbolcu, "Espanyol maçları hep zor olmuştur. Hakem içinde güç bir maçtı. Daha fazla kart gösterip birkaç penaltı düdüğü daha çalabilirdi." dedi.

El Clasico zaferinin kendilerini tekrar şampiyonluk yarışına dahil ettiğini belirten İspanyol oyuncu, "Madrid'i yenmek, bizi tekrar yarışın içine soktu. Umarım Atletico maçına kadar bu tempoda devam ederiz." şeklinde konuştu.

Goal.com

Bir çirkef eksilirdi yeşil sahalardan.

Barcelonalılardan nefret ediyorum. Dünyanın en çirkef takımı messide dahil

Real Madrid daha çirkef bir takım. Pepe ramoş başta olmak üzere. Ben Barcelona'da çirkef oyuncu hatırlamıyorum. Tarafsızım hiç bir takıma sempatimde yoktur. Ben Galatasaraylıyım.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madrid daha çirkef bir takım. Pepe ramoş başta olmak üzere. Ben Barcelona'da çirkef oyuncu hatırlamıyorum. Tarafsızım hiç bir takıma sempatimde yoktur. Ben Galatasaraylıyım.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barca'lılar acayip kendini yere atıyor.Boş yere kıvranıyorlar.

ispanyolların genelinde vardır abartarak faul almaya çalışma bunun barçası madridi yok hepsi aynı özellikle baskette fenalar tüm dünyada namları vardır abartma konusunda

Eğer Pepe'nin kafasına bassaydım benim gibi mal olurdu

Geri
Üst Alt