kesinlikle sevgili emrah .
konu dan sapmadan sunlari da yazayim istedim nacizane ;
ikinci bahar gibi kult dizi isi bir yana , salt sinema ,tiyatro sanatinda en begendigim oyuncular arasinda basi ceker .
tiyatro,sinema , (kismen dizi) ekseninde ;
^sanatci olarak tarafim adina -mahserin 4lusunde kendisi disinda
haluk bilginer , cetin tekindor ve ugur yucel'e yer veririm yillar yili .
yazmisken devam edeyim ;
kendisi , yesilcam efsanelerinden merhum ali sen'in
(1989 da aramizdan ayrildi) kiymetli emektar bir sanatcinin 'sanatci oglu dur . ki, her ikisinin kalbimde yeri ayridir . cocuklugum ,gencligim ve sonraki donem yillardan bugune ^kendilerinin yer aldigi isleri izlemis olmak - ayri bi keyiftir tarafim adina .
sunu da belirtmek gerekir ;
sener sen'e neyseki yasiyorken odul vs veriliyor sanati ozelinde .
diger yandan bu baglamda, sinema sektoru merhum ali sen'e buyuk bir ozur borcludur . malesef merhum ali sen gormezden gelinmis buyuk sanatci ve emektarlarmizdandir . neyseki halkin kalbinde ve nezninde tum odulleri almistir suphesiz .
merhum kiymetli buyuk sanatci ali sen bir anlamda benim bellegimde yesilcam dir - sinamadir . efsanesidir .
ne mutlu ona, oglu bayragi buyuk bir iftihar ve gururla tasiyor .
kisa tanimitim babinda - ali sen & sener sen , bir diger deyisle ; sen ailesi baba ogul trt arsiv den bir leziz kesit ;
<- yayindaki turkce nin kullanimi ve diksiyon gipta edilesi .
bu arada yanilmiyorsam sevgili sener sen'in ^ ogretmenlik gecmisi mevcut .
( merhum ali sen bu yayindan bir kac ay sonra aramizdan ayrilmisti hafizam yaniltmiyorsa) . ki, bu , baba ogulun bir arada son katildigi yayinda olabilir .
net bilgisi olan duzeltebilir.
son olarak basa donersek ,
bu vesile ile , kiymetli buyuk ustad yasayan efsane ve duayen sanatcimizin
-kulubumuze olan divan kurulu uyeligi kazanimini - gonulden kutlarim .
ps ; yillar once bizim takim bi deplasmandan donuyordu veya gidiyordu,
tam hatirlamiyorum ; kendisi de o gun terminalde idi , takimla selamlasmisti,resim felan cekilmisti. hafizam yaniltmiyorsa . . .
<- hamburg eslesmesi donemi.
kanimca icinde bulundugumuz bu ^baslik, gs sanat bolumunde sabitlenesi bir guzellikte .
saygi ve selamlar .