çağıl özge özkul - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

çağıl özge özkul


Ya benim mesajim niye silindi? Burda üyeler evli kadınlar hakkında saplarım yazsın, biz kendilerine aynısını söyleyince hata yapmış oluyoruz? Adaletmi bu?
 
images


Ad Soyad: Çağıl Özge Özkul
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1988
Doğum Yeri: Ankara
Boy: 1.81m

Instagram: https://www.instagram.com/cagilozgeozkul/
Twitter: https://twitter.com/cagilozgeozkul
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cagilozgeozkul


İlköğretim ve lise eğitimini Ankara’ da aldıktan sonrasında Ankara Atılım Üniversitesi İktisat kısmınde burslu olarak eğitim hayatını sürdürmeye devam etti. Çalışkan yapısıyla göze batan Özkul, yüksek bir averaj yaparak okulu birincilikle tamamlamış oldu. 2012 yılında ise deyim yerindeyse Çağıl Özge Özkul’ un hayatı değişti.

2012 Miss Univers yani Kainat Güzellik Yarışmasında 2. oldu ve 12 yıl aradan sonra bu başarıyı Türkiye’ ye getirme gurur yaşattı. Yarışmayla birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken Özkul, çok geçmeden GS TV’ den iş teklifi aldı ve kariyer basamaklarını süratlice tırmanmaya başladı. Galatasaray taraftarı olduğu malum Çağıl, GS TV’ de çıkarttığı iyi işler neticesinde BeIN Sports’ da iş teklifi aldı. BeIN Sports’ un iş teklifini kabul eden Özkul, yeni yayın döneminde BeIN Sports’ a transfer oldu. Şu anda S Sport'ta ve Socrates'te sunuculuk yapmaktadır.

images

images

images



GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt