Çağlar Şahin Akbaba Galatasaray'da İddiası!

KILID gstv böyle bı cabamız yok dedi

ADS geçen hafta da yazdım "Halkın Takımı" olarak anılmaktan çıktı bu sene. Hükümete yakın Ethem Sancak'ın kardeşi yönetiyor takımı.

Bu da çok ciddi bir maddi destek demek. Benim sempati duyduğum takımdı ama şu an en itici takımlardan biri oldular.

ADS geçen hafta da yazdım "Halkın Takımı" olarak anılmaktan çıktı bu sene. Hükümete yakın Ethem Sancak'ın kardeşi yönetiyor takımı.

Bu da çok ciddi bir maddi destek demek. Benim sempati duyduğum takımdı ama şu an en itici takımlardan biri oldular.
Demirspor her zaman halkın takımıdır takımı yönetenler gelip geçicidir şahıslar üzerinden böyle bir yargılama yapman doğru değil Murat Sancak'ın maddi destek verdiği doğru ama hükümet desteği falan yok ortada neye dayanarak söylüyorsun maçlar bile başlamadı

gunun suali;

Adana demirspor adam midir?

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorma abi ya. Biz taraftar olarak hiç memnun değiliz bundan. Hele Sözlü geldi klübe geçti içine etti klübün. Kara para merkezi yaptılar resmen

Demirspor her zaman halkın takımıdır takımı yönetenler gelip geçicidir şahıslar üzerinden böyle bir yargılama yapman doğru değil Murat Sancak'ın maddi destek verdiği doğru ama hükümet desteği falan yok ortada neye dayanarak söylüyorsun maçlar bile başlamadı

Ben taraftara laf söylemiyorum ki kulübe söylüyorum. Bundan taraftar belki hoşnutta olabilir ama bana itici geliyor. Tıpkı Başakşehir,Osmanlı,Gazişehir vb. takımlar gibi.

Ankaragücü de zamanında böyle güçlü hamleler yaptı sonra ne hallere düştü.

Geri
Üst Alt