Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Doğru 1 hamle
Bravo..
Bravo..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eray mi bizim karpuuzcu adnan abi mi desen erayi secmemEray mı Mehmet Bölükbaşı mı?
Demirspor her zaman halkın takımıdır takımı yönetenler gelip geçicidir şahıslar üzerinden böyle bir yargılama yapman doğru değil Murat Sancak'ın maddi destek verdiği doğru ama hükümet desteği falan yok ortada neye dayanarak söylüyorsun maçlar bile başlamadıADS geçen hafta da yazdım "Halkın Takımı" olarak anılmaktan çıktı bu sene. Hükümete yakın Ethem Sancak'ın kardeşi yönetiyor takımı.
Bu da çok ciddi bir maddi destek demek. Benim sempati duyduğum takımdı ama şu an en itici takımlardan biri oldular.
paramız yetmedi demek olsun sağlık olsun.GSTV de yalanlandı.
Sorma abi ya. Biz taraftar olarak hiç memnun değiliz bundan. Hele Sözlü geldi klübe geçti içine etti klübün. Kara para merkezi yaptılar resmenADS geçen hafta da yazdım "Halkın Takımı" olarak anılmaktan çıktı bu sene. Hükümete yakın Ethem Sancak'ın kardeşi yönetiyor takımı.
Bu da çok ciddi bir maddi destek demek. Benim sempati duyduğum takımdı ama şu an en itici takımlardan biri oldular.
Demirspor her zaman halkın takımıdır takımı yönetenler gelip geçicidir şahıslar üzerinden böyle bir yargılama yapman doğru değil Murat Sancak'ın maddi destek verdiği doğru ama hükümet desteği falan yok ortada neye dayanarak söylüyorsun maçlar bile başlamadı